Instagram, takipçilerin görüntülenme sırasını değiştirdi ; artık kronolojik olarak listelenmiyorlar, bu da birinin en son takipçilerini kontrol etmeyi zorlaştırıyor. Ancak Instagram yine de kullanıcıların Takip Edilenler ve Takipçiler listelerini gizlemelerine izin vermiyor. Biraz çaba harcayarak birinin son takipçilerini görmeye devam edebilirsiniz.

Bu kılavuzda, birinin Instagram'daki son takipçilerini etkili bir şekilde görmek için kullanabileceğiniz teknikleri paylaşacağız. Ancak bundan önce Instagram'da Meta AI'yı kapatmak isteyebilirsiniz.

Instagram'da Birinin Son Takipçilerini Nasıl Görebilirim?

Birinin Instagram'daki son takipçilerini görmek için üçüncü taraf araçları veya tarayıcı uzantılarını kullanabilirsiniz. Popüler seçenekler arasında yalnızca en yeni takipçileri görmenize izin vermekle kalmayıp aynı zamanda ek özellikler de sunan Snoopreport ve IGFollow yer alır.

Bu araçların ücretli olduğunu ve yalnızca kamu hesaplarının faaliyetlerini izleyebildiğini unutmamak önemlidir . Bu nedenle özel Instagram hesabı olan birinin son takipçilerini görüntülemek istiyorsanız bu araçlar çalışmayacaktır.

KAAN ve Hürjet’te yeni sistem entegre edildi, Demir Kuş özellikleri nedir? KAAN ve Hürjet’te yeni sistem entegre edildi, Demir Kuş özellikleri nedir?

Ayrıca bu araçların Meta ile bağlantısı olmadığını , dolayısıyla bunları kullanmanın belirli riskler taşıdığını unutmayın . Tespit edilmesi halinde hesabınız Instagram tarafından devre dışı bırakılabilir veya engellenebilir. Dikkatli bir şekilde ve risk size ait olmak üzere ilerleyin.

Birinin Instagram'daki En Son Takipçilerini Görmenin En Güvenli Yolu Nedir?

Birinin Instagram'daki son takipçilerini görmenin en güvenli yöntemi, o kişinin takipçi listesini manuel olarak kaydırmaktır. Bu şekilde hesabınızın güvenliğini riske atmadan yeni veya tanımadığınız adları tespit edebilirsiniz.

Belirli bir kişiyi takip ettiğinden şüpheleniyorsanız takipçi listesindeki arama fonksiyonunu kullanabilirsiniz. Listede görünüp görünmediğini görmek için ilgilendiğiniz kişinin adını yazmanız yeterlidir.