Ünlü oyuncu Selma Ergeç'in İnci Taneleri dizisindeki rolüyle adından söz ettirirken, özel hayatındaki sürpriz partneri de dikkat çekiyor. 2017'de kızı Maya'yı kucağına alan Ergeç'in 9 yıl önce evlendiği eşi, magazin dünyasında şaşkınlık yarattı. İşte detaylar...

Atiye Nin 3 Sezon Kadrosuna Selm

Selma Ergeç, Almanya'nın Hamm şehrinde doğdu ve Türk bir baba ile Alman bir annenin ilk çocuğu olarak büyüdü. Tıp eğitimi almak üzere yurt dışında okurken Türkiye'ye staj yapmaya gelen Ergeç, burada oyunculuk fırsatı yakaladı ve tıp eğitimini bırakarak oyunculuk kariyerine adım attı.

Yalı Çapkını’nın İfakat’ı Gülçin Santırcıoğlu’nun eşi kim, meğer o isimle 10 yıl bir yastığa baş koymuş Yalı Çapkını’nın İfakat’ı Gülçin Santırcıoğlu’nun eşi kim, meğer o isimle 10 yıl bir yastığa baş koymuş

140

İnci Taneleri dizisindeki Piraye karakteriyle izleyici karşısına çıkan Selma Ergeç, daha önce de birçok önemli projede yer aldı. Emre Altuğ'un 'Gidecek Yerim mi Var?' şarkısının video klibinde rol alan Ergeç, "Asi" dizisindeki performansıyla da geniş kitlelerce tanındı.

Selma Ergec 2

Özel hayatına gelince, Selma Ergeç'in eşiyle ilgili merak edilenler magazin gündeminde geniş yer tutuyor. Ünlü oyuncunun eşi, dizi ve sinema dünyasından tanıdık bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Ergeç'in 9 yıl önce evlendiği eşi, hayranlarını şaşırtacak bir isim olarak biliniyor.

65A68182890A919C6E349497

Selma Ergeç'in hem kariyerindeki başarıları hem de özel hayatındaki sürpriz partneriyle ilgili merak edilenler, magazin dünyasında geniş yankı uyandırıyor.

141

9 yıllık evliliklerinde birlikte neler yaşadıkları ve nasıl bir aile oldukları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Ergeç'in oyunculuk kariyerindeki yeni projeleri ve aile hayatındaki gelişmeler ise yakından takip ediliyor.