Uzun yıllardır ATV ekranlarında Ramazan ayında sahur ve iftar programlarıyla izleyicilerle buluşan Nihat Hatipoğlu, her yıl olduğu gibi bu yıl da ilgiyle takip ediliyor. Programlarında dinî konuları ve soruları ele alan Hatipoğlu, seyircilerin sorularını cevaplarken sık sık ilginç ve düşündürücü yanıtlar veriyor.

Bu yılın programında da ilginç bir soruyla karşılaşan Hatipoğlu, seyircinin "İki evlilik yapanlar ahirette hangi eşleriyle beraber olacak?" sorusuna şöyle cevap verdi:

"Hocam, iki evlilik yapanlar ahirette hangi eşleriyle beraber olacak?" sorusuna ilk olarak espriyle yaklaşan Hatipoğlu, "E bakalım cennete girecekler mi? Önce bir cennete girmek lazım. Çünkü cennete girmeyenlere hanım yok" şeklinde espriyle başladı. Ardından soruyu daha ciddi bir şekilde ele alarak, "Sizin demek istediğiniz şu; bir adam bir hanımla evlendi. Adam hanımı ölünce ikinci bir evlilik daha yaptı. Bu durumda iki görüş var. Birinci görüş adam hangi kadını seviyorsa Allah onu onunla birleştirecek. Başka bir görüş ise bu bir bakış tarzı herhalde, yorum en son eşi hangisiyse onunla cennette olacak." şeklinde cevapladı.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu elendi, ilk işi o isim takipten çıktı! Survivor Aleyna Kalaycıoğlu elendi, ilk işi o isim takipten çıktı!

Nihat Hatipoğlu'nun verdiği bu cevap, izleyicileri hem güldürdü hem de düşündürdü. Hatipoğlu'nun sadece dini konularda değil, mizahi yaklaşımıyla da dikkat çektiği programları, her yıl olduğu gibi bu yıl da izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor.