Popüler yemek yarışması programı Gelinim Mutfakta, 25 Nisan tarihinde izleyicilerle buluşuyor. Canlı yayın formatındaki programda gelinler, en iyi yemekleri yapabilmek için kıyasıya yarışıyor. İzleyiciler, yeni bölümde neler olacağını ve puan durumunu merakla bekliyor.

GELİNİM MUTFAKTA SUNUCUSU NURSEL ERGİN

Gelinim Mutfakta'nın sevilen sunucusu Nursel Ergin, 30 Temmuz 1980 tarihinde Ankara'da doğdu. Yetiştirme yurdunda büyüyen Ergin, 18 yaşında yaptığı evlilikten Bengü isimli bir kızı bulunmaktadır. Daha önce Cam Kırıkları dizisinde yer alan Nursel Ergin, Mutfağım adlı yemek programıyla ve Nursel'in Mutfağı programıyla izleyicilerin karşısına çıkmıştır. Günümüzde ise Kanal D'de yayımlanan Gelinim Mutfakta programını sunmaktadır.

YAYIN AKIŞI TV’de 4 Mayıs, tv’de hangi diziler var Kanal D, Show TV, TRT1, ATV, Star TV, TV8, Now TV YAYIN AKIŞI TV’de 4 Mayıs, tv’de hangi diziler var Kanal D, Show TV, TRT1, ATV, Star TV, TV8, Now TV

GELİNİM MUTFAKTA 24 NİSAN  BÖLÜMÜNDE  NELER OLDU?

Gelinim Mutfakta'nın 24 Nisan 2024 tarihli bölümünde, Yeşim Öksüz, Damla Çınar, Seda Ay ve Burçin Başaran "Allı Gelin Pastası" için yarıştılar. Bu yarışmanın sonucu ve puan durumu, izleyiciler tarafından merakla beklenmektedir.

Gelinim Mutfakta'nın 25 Nisan tarihli canlı yayını ve yeni bölümünde neler olacağı, yarışmacıların performansı ve puan durumuyla birlikte izleyicilere heyecanlı anlar yaşatacak. Programın yeni bölümü için heyecanla beklenen detaylar, izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

GELİNİM MUTFAKTA YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI MI?

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE (LİNK)