Türk Arabeskin Efsanesi Ferdi Tayfur, Yine Tartışmaların Merkezinde!

Türk arabesk müziğinin efsane isimlerinden biri olan Ferdi Tayfur, 78 yaşında hala gündeme damgasını vurmaya devam ediyor. Son olarak kızı Tuğçe Tayfur ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle sosyal medyada gündem olan sanatçı, hayranlarından da tepki alıyor.

Tugce 1 Ygsv

Yüz Felci Sonrası Yeni Sorunlar

Geçtiğimiz yıl yüz felci geçirmesi sebebiyle yoğun tedavi gören ve sağlığına kavuşan Ferdi Tayfur, bu sefer de kızıyla yaşadığı problemlerle gündeme geldi. Daha önce de kızıyla arasının açık olduğu bilinen ve Tuğçe Tayfur'un nişanına katılmadığı haberleri çıkan sanatçı, bu sefer de sosyal medya hesabından kızıyla ilgili bir paylaşım yaparak tartışmanın fitilini ateşledi.

"Şimdi Anladınız Mı Neden Bırakıp Kaçtım Dostlar"

Tayfur'un "Şimdi anladınız mı neden bırakıp kaçtım dostlar" yazdığı paylaşım, kızı Tuğçe Tayfur'un tepkisini çekti. Tuğçe Tayfur, bu mesajın babası tarafından değil de basın danışmanı Şirin Gözalıcı tarafından yazıldığını iddia etti. Ferdi Tayfur ise bu iddiaya video ile yanıt vererek mesajı kendisinin yazdığını söyledi.

634E392B4E3Fe10Cfc24Ad3B

"Büyüklerinize Danışın"

Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Eşinin ihanetini bakın nasıl savundu? Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Eşinin ihanetini bakın nasıl savundu?

Videoda ayrıca "Büyüklerinize danışın" diyerek kızının kendisine danışmadığını da sözlerine ekleyen Tayfur, kızı Tuğçe'nin babasının tüm muhalefetine rağmen bir evlilik yapmış olduğunu hatırlattı.

Hayranlardan Tepki Yağdı

Ünlü sanatçıya sahip çıkan hayranları ise 78 yaşındaki sanatçının hala bu tartışmalarla yorulmasının yanlış olduğunu dile getirerek tepkilerini dile getirdi. Sosyal medyada "Ferdi Baba'yı rahat bırakın" yorumları yapıldı.

Tartışmalar Neden Bitmiyor?

Ferdi Tayfur'un kızıyla yaşadığı problemler yıllardır devam ediyor. Geçmişte de çeşitli anlaşmazlıklar yaşayan baba kız, bu sefer de sosyal medya üzerinden atışmaya girdi. Bu durum, hayranlarını da üzdü ve sanatçının bu yaşta hala bu tür problemlerle uğraşmak zorunda kalmasına tepki gösterdiler.

Ferdi Tayfur'un Geleceği Ne Olacak?

78 yaşında hala müzik yapmaya ve hayranlarıyla buluşmaya devam eden Ferdi Tayfur'un önümüzdeki dönemde bu tarz tartışmalardan uzak durması ve müzikle anılmasını diliyoruz.