Moda ikonu Rachel Araz, sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medyanın fenomen yüzlerinden biri olan Araz, geçirdiği trafik kazasını duyurarak takipçilerini endişelendirdi. Ünlü isim, "Korkunç bir pazar geçiriyorum" diyerek yaşadıklarını anlattı.

Mutlu Evlilik ve Üç Çocuk Anneliği

Rachel Araz, 2016 yılında Sami Kirespi ile evlenerek mutlu bir evlilik sürdürüyor. Çiftin Galia ve Lionel adında iki çocuğu bulunuyor. Şubat ayında ise üçüncü çocukları dünyaya geldi. Araz, üçüncü bebeğinin cinsiyetini doğum sırasında öğrenmişti.

Ateş Kuşları 54 bölüm FULL fragman İZLE, Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, gelecek hafta neler olacak? Ateş Kuşları 54 bölüm FULL fragman İZLE, Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, gelecek hafta neler olacak?

Lüks Dolabıyla Dikkat Çekmişti

Sosyetik güzel Rachel Araz, yıllar önce Pelin Kaya’nın YouTube programında lüks bir giyim mağazasını andıran gardırobunu tanıtarak dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü markalardan oluşan kıyafetleri, ayakkabı ve çantalarıyla neredeyse 5 milyon TL'lik parçaların olduğu 100 metrekarelik bir giyim odasına sahip olan Araz, bu görüntüsüyle hayranlarını şaşırtmıştı.

Trafik Kazası Geçirdi

Üç çocuk annesi Rachel Araz, trafik kazası geçirdiğini duyurdu. Kendisini ölümden döndüğünü söyleyen ünlü isim, yaşadıklarını Instagram hesabından paylaştı. Sol şeritte tek başına seyir halindeyken yandan gelen bir aracın çarpması sonucu aracının ters dönmesiyle yaşadığı korku dolu anları anlattı. Ambulans, polis ve hastane sürecinin ardından iyileştiğini belirten Araz, yaşadığı travmayı bir an bile unutamadığını ifade etti.

Rachel Araz'ın trafik kazası geçirerek yaşadığı korku dolu anlar, sevenlerini endişelendirirken, ünlü ismin sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor.