Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Olympiakos'u 18 Nisan Perşembe günü saat 22:00'de Ülker Stadyumu'nda konuk edecek. İlk maçta deplasmanda 3-2 mağlup olan Fenerbahçe, tur atlamak için rakibini en az 2 farklı skorla yenmek zorunda. Bu zorlu mücadelenin heyecanı tüm futbolseverleri sarmış durumda.

Fenerbahce Olympiyakos Depojpg R Ro4 A W Tk T U U Vd9 F F8Fxk Q

Maç Hakkında Bilmeniz Gerekenler:

Tarih: 18 Nisan 2024 Perşembe Saat: 22:00 Yer: Ülker Stadyumu, İstanbul Yayın: EXXEN (Şifresiz) Hakem: Tobias Stieler (Almanya)

Olympiakos Fenerbahce Maci Ne Zaman Saat Kacta

İlk Maçın Özeti:

UEFA Konferans Ligi çeyrek final ilk maçı Yunanistan'ın başkenti Atina'da Georgios Karaiskakis Stadyumu'nda oynanmıştı. Mücadelede Olympiakos, Jovic ve Chiquinho'nun golleri ile 2-0 öne geçmişti. Fenerbahçe ise Tadic'in penaltı golü ve İrfan Can Kahveci'nin klas golü ile skoru 3-2'ye getirmesine rağmen maçı 3-2 kaybetmişti.

Fenerbahce Spartak Trnavayi Farkli Maglup Etti Ve Konferans Liginde Son 16 Turuna Yukseldi Qojn

Fenerbahçe'nin Tur Atlama Şansı:

İlk maçta mağlup olan Fenerbahçe, rövanş maçında taraftarının da desteğiyle tur atlamak istiyor. Bunun için Olympiakos'u en az 2 farklı skorla yenmek zorunda olan sarı-lacivertlilerde İrfan Can Kahveci ve Miha Zajc kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Fenerbahce Adanademir

Göztepe, Onuachu’yu transfer etti mi, Trabzonspor’da istiyordu ama avantaj Göztepe’de… Göztepe, Onuachu’yu transfer etti mi, Trabzonspor’da istiyordu ama avantaj Göztepe’de…

Maçın Önemi:

Bu maç, Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarında yoluna devam edip etmeyeceğini belirleyecek. Sarı-lacivertliler, bu zorlu mücadelenin üstesinden gelerek tur atlamak ve Avrupa kupalarında mücadeleyi sürdürmek istiyor.

0X0 Fenerbahcede 6 Yabancidan Sok Hareket Takimdan Ayrilacaklar 1711180064109

Taraftar Desteği:

Fenerbahçe taraftarları, bu önemli maçta takımlarına büyük destek vermeye hazırlanıyor. Ülker Stadyumu'nu doldurması beklenen sarı-lacivertli taraftarlar, takımlarını galibiyete taşımak için tezahüratlarda bulunacak.

Tv85Da Sifresiz Yayinlanacak Avrupa Maclari Belli Oldu Fenerbahce Union Saint Gilloise Maci Tv85Da Mi 0Hhq