Geçtiğimiz yıl iş insanı Mustafa Aksakallı ile dünyaevine giren ve Kasım ayında ilk çocuklarını kucaklarına alan ünlü oyuncu Ezgi Mola, oğulları Can'ın sünnet törenini gerçekleştirdi. Mola, bu mutlu anı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Ezgi Mola, son dönemde Masumlar Apartmanı dizisindeki rolüyle geniş bir hayran kitlesine sahip. Ancak özel hayatında da mutlu bir dönem geçiren Mola, eşi Mustafa Aksakallı ile geçtiğimiz yıl nikah masasına oturmuştu. Kısa bir süre sonra hamilelik müjdesi veren çift, Kasım ayında oğulları Can'ı kucaklarına almıştı.

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, oğlu Can'ın sünnet törenini gerçekleştirerek bu mutlu günü sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Mola'nın paylaşımında, oğlunun önünde "Oldu da bitti maşallah" yazılı bir pankart dikkat çekti. Bu paylaşımı gören takipçiler, Mola'nın oğlunu sünnet ettirdiğini ve bu özel günlerini kutladı.

Ezgi Mola'nın sünnet töreniyle ilgili yaptığı bu duyuru, takipçileri tarafından sevgi ve destekle karşılandı. Ünlü oyuncunun ailesiyle birlikte yaşadığı bu mutlu anı sosyal medyada paylaşarak sevenleriyle paylaşması, Mola'nın samimiyeti ve içtenliğiyle bilinen imajını daha da güçlendirdi.

Aslı Hünel İle Gelin Evi İrem Akbaş kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor ve kimdir? Aslı Hünel İle Gelin Evi İrem Akbaş kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor ve kimdir?