Erşan Kuneri 2 ne zaman Netflix'te yayınlanacak sorusunun yanıtı son zamanların en çok araştırılan konularından biri haline geldi. Türkiye'de en çok izlenen yerli içerikler arasında yer alan ve güçlü kalemi ve sınır tanımayan oyunculuğu ile Cem Yılmaz tarafından hayata geçirilen bir dijital platform ortaklığındaki dizinin yayın tarihi merak ediliyor.

Yeni projeleri merak edilen ünlü komedyen bir daha iş başına geçiyor. Komedyen Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği dizide, başrollerde; Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak gibi önemli oyuncular boy gösteriyor. Erşan Kuneri 2 ne zaman Netflix'te yayınlanacak?

Tv yayın akışı 5 Mayıs Pazar 2024 listesi Kanal D, Show TV, Fox TV, ATV, TRT1, TV8 Star TV Bugün hangi diziler var? Tv yayın akışı 5 Mayıs Pazar 2024 listesi Kanal D, Show TV, Fox TV, ATV, TRT1, TV8 Star TV Bugün hangi diziler var?

Ersan Kuneri 2 Ne Zaman 1

ERŞAN KUNERİ 2. SEZON NE ZAMAN?

Projeleri izleyici tarafından merakla beklenen Cem Yılmaz'ın çekimine devam ettiği Erşan Kuneri 2023’te yeni sezonuyla ve yepyeni hikayesiyle kaldığı yerden devam edecek. Bununla birlikte, Cem Yılmaz ve Netflix, içinde birden fazla formatı kapsayan bir anlaşmayı da müjdeledi. Yapılan anlaşmaya göre, Erşan Kuneri’nin 2. sezonu dahil olmak üzere toplamda 2 dizi, 2 film ve 2 stand-up projesine imza atıldı. Anlaşma dahilindeki ilk film olan “Do Not Disturb”un çekimlerinin sonbaharda başlaması planlanıyor. Peki, Erşan Kuneri 2 oyuncu kadrosunda kimler var?

ERŞAN KUNERİ OYUNCULARI

Cem Yılmaz
Ezgi Mola
Zafer Algöz
Uraz Kaygılaroğlu
Nilperi Şahinkaya
Çağlar Çorumlu
Bülent Şakrak
Merve Dizdar