3 Body Problem Dizisi 3 Sezona Uzuyor

Netflix'in İlk Açıklamaları Karışıklık Yaratmıştı

Netflix'in popüler bilim-kurgu dizisi "3 Body Problem" için yapılan açıklamalar, izleyiciler arasında bir kafa karışıklığına sebep olmuştu. İlk başta, dizinin yeni bölümlerle geri döneceği duyurulmuş, ancak bu duyuruda 2. sezon onayı alındığına dair net bir ifade yer almamıştı. Bu muğlak ifadeler, izleyiciler arasında dizinin geleceği hakkında spekülasyonlara neden oldu.

3 Body Problem Kaç Sezon Sürecek?

Ancak, son gelen açıklamalarla birlikte, "3 Body Problem" hayranlarının merakı giderildi. Dizinin yaratıcıları olan David Benioff, D.B. Weiss ve Alexander Woo, Netflix FYSEE etkinliğinde dizinin üç sezon süreceğini açıkladılar. Bu açıklama, dizinin hayranlarını sevindirdi ve gelecek sezonlara dair beklentilerini artırdı.

ŞOK aktüel 27 Temmuz 2024 kataloğu: Bu hafta Cumartesi 27-30 Temmuz ŞOK aktüel kataloğunda Iphone 13 Cep Telefonu, Dyson Süpürge PlayStation 5 oyun konsolu ŞOK aktüel 27 Temmuz 2024 kataloğu: Bu hafta Cumartesi 27-30 Temmuz ŞOK aktüel kataloğunda Iphone 13 Cep Telefonu, Dyson Süpürge PlayStation 5 oyun konsolu

Roman Serisinin Etkisi

Liu Cixin'in aynı adlı roman serisinden uyarlanan dizi, üç ana kitaptan oluşuyor. İlk sezon, bu serinin ilk kitabını ekrana taşıdı ve büyük beğeni topladı. Şimdi ise 2. ve 3. sezonların da aynı yol izleyerek her sezonun bir kitabı işlemesi bekleniyor. Bu durum, roman serisinin dizinin uzun soluklu bir yapıya sahip olmasını sağlayacak şekilde ekrana uyarlanmasını sağlayacak en uygun model olarak görülüyor.

Editör: Havva Andırır