Netflix Haberleri

Netflix haberleri ve güncel Netflix gelişmeleri, Netflix ile ilgili tüm video, Netflix fotoğrafları ve Netflix haberleri Kınık Gazetesi - Güncel Haberler - Osmaniye - Türkiye Haberleri sitemizde


Magazin

Netflix, gerilim ve dram severler için yeni bir Güney Kore dizisi olan The 8 Show'u platformuna ekledi. Dizinin konusu, 8...

Magazin

Netflix'in yeni yerli yapımı olan "Kimler Geldi Kimler Geçti", Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Boran Kuzum ve Hakan Kurtaş gibi ünlü...

Magazin

Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger ve Boran Kuzum'un başrollerini paylaştığı "Kimler Geldi Kimler Geçti" adlı romantik komedi dizisi hangi kanalda?

Magazin

Netflix, son dönemlerde yayınladığı projelerle adından sıkça söz ettiriyor. Bu projelerden biri de Asunta Davası dizisi.

Magazin

Netflix'in sevilen dizisi Zeytin Ağacı, izleyicilerini Ayvalık'ın dingin ve sıcacık dünyasına yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor.

Magazin

Netflix platformunda yayınlanan "Baby Reindeer" dizisi, gerçek bir yaşam öyküsünden esinlenerek yapılan bir drama ve gerilim mini dizisidir.

Magazin

Netflix, Kaan Urgancıoğlu'nun öncülüğünde sunulan 'Sen Yaşamaya Bak'ın devamı niteliğindeki 'Sen Büyümeye Bak'ın heyecan verici yayın tarihini duyurdu.

Magazin

Netflix'in yeni dizisi Baby Reindeer, gerçek bir hikayeden esinlenerek ekranlara taşınıyor. İşte, Baby Reindeer hakkında merak edilenler:

Magazin

Netflix’in merakla beklenen dizisi ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’, Serenay Sarıkaya’nın başrolünde olduğu çarpıcı fragmanıyla büyük ilgi uyandırıyor. Modern ilişkileri ele...

Magazin

Kimler Geldi kimler Geçti için tanıtım fragmanı yayınlandı. Fragman, yüksek tansiyonlu bir aşk hikâyesinin bizi beklediği dizide nelerle karşılaşacağımıza dair...

Magazin

Netflix, tarihin önemli figürlerinden biri olan Musa'nın insanlık hikayesini anlatan yeni belgesel drama serisi "Ahit: Musa'nın Hikâyesi" ile izleyicileriyle buluşuyor.

Magazin

Netflix'in Türkiye'de çekeceği ve büyük heyecan uyandıran dizisi "Kübra", izleyicilerin merakla beklediği yapımlardan biri haline geldi.

  • 24°C
  • 32,21 %-0.22
  • 35,12 %-0.22
  • 2.504,53 %1.55
  • 10.644 %3.14
  • 67.095 %1.58
  • 3.119 %2.98