Yılmaz Erdoğan'ın hem senaryosunu yazıp hem de başrolünde yer aldığı "İnci Taneleri" dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. İki yıl süren özverili bir hazırlık sürecinin ardından ortaya çıkan dizi, insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine kurulu bir hikayeyi seyirciyle buluştu.

İNCİ TANELERİNDE NELER OLACAK?

Yeni bölümde merakla beklenen gelişmeler yaşanacak. Azem'in kızı mı olduğunu düşündüren bir araba onu takip ediyor. Azem'in, Dilber'den uzaklaştıkça Piraye'nin ailesine daha çok yaklaştığı görülüyor. Bu gelişmeler, dizinin heyecan dolu bölümlerine yeni bir boyut katacak.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Dilber, Azem ile yollarını ayırdıktan sonra zorlu günler geçiriyor. Öte yandan Piraye ve Azem arasındaki ilişkide de dengeler değişiyor. Bu gelişmelerle birlikte dizinin heyecanı giderek artıyor.

Sandık Kokusu Kıvanç gerçek adı ne, evli mi, sevgilisi kim, aslen nereli, kaç yaşında? Sandık Kokusu Kıvanç gerçek adı ne, evli mi, sevgilisi kim, aslen nereli, kaç yaşında?

İNCİ TANELERİNİN KONUSU

Yılmaz Erdoğan'ın hem senaristliğini üstlendiği hem de başrolünde yer aldığı "İnci Taneleri", pamuk ipliğiyle örülmüş insan ilişkilerini konu alıyor. Azem'in çocuklarına olan özlemi ve yaşadığı duygusal anlar dizinin temelini oluşturuyor.

İNCİ TANELERİNİN OYUNCULARI

Dizide, Yılmaz Erdoğan'ın yanı sıra Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi usta oyuncular yer alıyor.

KANAL D CANLI HD İZLEME LİNKİ

"İnci Taneleri" dizisini Kanal D'nin resmi platformlarından izleyebilirsiniz.