Süper Lig'in 37. haftasında lider Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacağı dev maç öncesi bilet fiyatları ve satışıyla ilgili detaylar belli oldu.

GALATASARAY - FENERBAHÇE MAÇI VE ŞAMPİYONLUK YARIŞI

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki dev maç, ligdeki şampiyonluk yarışı açısından büyük önem taşıyor. Galatasaray, lider olarak girdiği maçta Fenerbahçe'yi yenerek şampiyonluğunu ilan etmeyi hedeflerken, Fenerbahçe ise şampiyonluk iddiasını son haftaya kadar taşımak istiyor.

BİLET FİYATLARI VE SATIŞI

19 Mayıs 2024 Pazar günü oynanacak olan maçın bilet fiyatları henüz netleşmedi. Ancak biletlerin önümüzdeki hafta satışa sunulması bekleniyor. Kategorilere göre bilet fiyatlarının açıklanmasıyla birlikte satışların hızla artması bekleniyor.

19 MAYIS GS-FB MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI MI?

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi biletleri henüz satışa sunulmadı. Ancak kombine biletlerin haricinde satışa sunulan biletlerin dakikalar içinde tükenmesi bekleniyor. Bilet satışlarının başlayacağı saat için Galatasaray'ın resmi duyurularını takip etmek önemli.

FENERBAHÇE TARAFTARINA GALATASARAY MAÇI BİLET FİYATI NE KADAR?

Fenerbahçe taraftarları için ayrılan biletlerin fiyatları henüz açıklanmadı. Ancak Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre, maça 2400 Fenerbahçeli taraftarın alınacağı belirtildi. Misafir takım seyircilerinin maça toplu olarak girebileceği ifade edildi.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi heyecanla beklenen bir karşılaşma olacak. Maçın biletleri satışa sunulduğunda büyük ilgi görmesi ve kısa sürede tükenmesi bekleniyor. Taraftarlar, bilet satışlarıyla ilgili gelişmeleri yakından takip etmeli.

İZLEME EKRANI Galatasaray-Fenerbahçe CANLI İZLE, 19 Mayıs Galatasaray-Fenerbahçe yan izleme linki şifresiz var mı? İZLEME EKRANI Galatasaray-Fenerbahçe CANLI İZLE, 19 Mayıs Galatasaray-Fenerbahçe yan izleme linki şifresiz var mı?