Magazin dünyasının yakından tanıdığı oyuncu Melisa Döngel, Galatasaray'ın Alanyaspor karşısında 4-0 kazandığı maçta attığı iki golle dikkatleri üzerine çeken milli futbolcu Barış Alper Yılmaz ile adının aşk dedikodularına karışması hakkında açıklamalarda bulundu.

Özel Hayatıyla Gündemde

24 yaşındaki Melisa Döngel, özel hayatıyla sık sık magazin gündemine geliyor. Son olarak, milli futbolcu Barış Alper Yılmaz ile adının aşk dedikodularına karışmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Reynmen sevgilisi kim, kiminle evlenecek, Emire Cansu Kurtaran ile evleniyor mu? Reynmen sevgilisi kim, kiminle evlenecek, Emire Cansu Kurtaran ile evleniyor mu?

Dizi Projesi ve Hazal Kaya ile Çalışma

Döngel, menajer Eser Gökhan Küçükerol'un doğum günü kutlamasına katıldıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. Önümüzdeki aylarda dijital bir platformda yeni bir dizi projesine başlayacağını söyleyen oyuncu, daha önce Hazal Kaya ile çalıştığını ve onu çok sevdiğini belirtti.

Türk Dizilerinin Yurt Dışındaki Popülaritesi

Türk dizilerinin yurt dışında büyük ilgi görmesine ilişkin düşünceleri sorulan Döngel, bu durumun kendisini heyecanlandırdığını ve mutlu ettiğini ifade etti. Başka ülkelerde insanların kalbine dokunabilmek ve takdir edilmek gibi bir duyguyu anlatmanın kelimelerle mümkün olmadığını belirtti.

Sosyal Medyada Deniz Keyfi

Bayram tatilinde İstanbul Boğazı'nda denize giren ve bu anları sosyal medyasında paylaşan Melisa Döngel, denize soğukken girmenin daha sağlıklı olduğunu söyledi. Sosyal medyada gelen kötü yorumlara üzüldüğünü ancak bu durumun işin doğasında olduğunu dile getirdi.

Barış Alper Yılmaz İle Aşk İddiaları

Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz ile adının aşk dedikodularına karışmasıyla ilgili soruları yanıtlayan Döngel, kendisini tanımadığını ve daha önce de söylediği gibi Fenerbahçeli olduğunu belirtti. Barış Alper Yılmaz'ı başarılı bir futbolcu olarak tanıdığını ve hayatında en kısa zamanda biri olmasını umut ettiğini söyledi.

Melisa Döngel'in açıklamaları, magazin dünyasında ve futbol camiasında geniş yankı uyandırdı. Oyuncunun gelecekteki projeleri ve sosyal medya paylaşımları ise merak konusu oldu.