THY EuroLeague'de heyecan bu akşam Barcelona ve Olympiakos maçında yaşanacak. İki dev ekip, son 16 turunda üst sıralara yükselmek için kozlarını paylaşacak.

Barcelona-Olympiakos Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Barcelona - Olympiakos maçı, 24 Nisan Çarşamba günü saat 20:00'de başlayacak.

Barcelona-Olympiakos Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak?

Taraftarlar Barcelona - Olympiakos maçını S Sport 2 ve S Sport Plus kanallarından canlı olarak izleyebilecekler.

Barcelona-Olympiakos Maçının Önemi

Her iki takım da son 16 turunda üst sıralara yükselmek için bu maçı kazanmak istiyor. Barcelona, son 5 maçta 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak formda olduğunu gösterdi.
Olympiakos ise son 5 maçta 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı. İki takım arasındaki son 5 maçta Barcelona 4 galibiyet, Olympiakos ise 1 galibiyet aldı.

İcardi bu sezon Süper Lig'de kaç gol attı, gol kralı mı oldu? İcardi bu sezon Süper Lig'de kaç gol attı, gol kralı mı oldu?

Barcelona-Olympiakos Takımlarının Muhtemel Kadroları

Barcelona: Cory Higgins, Nikola Mirotic, Kyle Kuric, Sertac Şanlı, Alex Abrines, Brandon Davies, Nicolas Laprovitzola, Dante Exum, Rokas Giedraitis, Oriol Palau, James Nankiville

Olympiakos: Kostas Sloukas, Vasilije Micic, Tyler Dorsey, Sasha Vezenkov, Alec Peters, Giorgos Papagiannis, Kostas Papanikolaou, Isaiah Canaan, Pierre Oriola, Dimitris Agravanis, Thomas Walkup

Mücadele heyecanlı geçmesi bekleniyor. Basketbolseverler, bu önemli maçı S Sport 2 ve S Sport Plus kanallarından canlı olarak takip edebilecekler.