Bankalar emekli promosyon rakamlarını güncelledi. Mart ayı banka promosyonları belli oldu. Peki Halkbank, Ziraat Bankası, VakıfBank, Akbank, Garanti, İş Bankası dahil 11 bankada emekli maaşı için banka promosyonu ne kadar oldu? İşte detaylar...

2024'ün ilk yarısı için SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi zam oranları belli olurken, emekliler gözlerini banka promosyonu tutarlarına çevirdi. Peki en yüksek emekli promosyonu veren banka hangisi oldu?

MART AYI EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYALARI YENİLENDİ

Emekli maaşı için zam oranı yüzde 49,25 olurken, en düşük emekli maaşı da 10 bin TL oldu. Bayram ikramiyeleri de yüzde 50 artarak 3 bin TL oldu. Böylece emekliler 2024'te toplam 6 bin TL bayram ikramiyesi alacak. Emekli maaşı tarafında yaşanan gelişmeler bankaların kazanma iştahını artırırken, emekli vatandaşlar da bankaların emekli promosyon kampanyalarına çevirdi gözlerini.

UZMANLARDAN EMEKLİ PROMOSYONU İÇİN BANKA SEÇERKEN UYARI

Uzman isimler, emeklileri banka seçimi yaparken uyarılarda bulundu. Emekli promosyon tutarlarının yanında ilave 5 bin liralar kredi kartı kullanımı, ek hesap kullanımı, kredi kullanımı gibi şartnamelerle emekliye taahhüt edilen rakamlar yükseliyor. Ancak burada atılan imzaya dikkat edilmesi gerekiyor. Çünkü bu ürünlerde zorunlu kullanım şartı ile emekliler için bir mağduriyet sorunu ortaya çıkabilir.

İstanbul 19 Mayıs konserler nerede, kimin konseri ücretsiz olacak? İstanbul 19 Mayıs konserler nerede, kimin konseri ücretsiz olacak?

EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYALARINDAN KİMLER FAYDALANABİLİR?

Emekli aylığı bağlanan herkes bir banka seçerek emekli promosyon kampanyalarından faydalanabilir. Eski ve yeni farketmeksizin tüm emeklilerin hakkı var.

İŞTE MART AYI EN YÜKSEK EMEKLİ PROMOSYONU VEREN BANKALAR LİSTESİ

DENİZBANK

Denizbank, emekli aylığını DenizBank'tan 3 yıl süre ile alma sözü veren emeklilere 5.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatı sunuyor.

Maaş Tutar Aralığı - Standart Promosyon

• 0 - 3.499 TL - 3.000 TL
• 3.500 TL - 7.499TL - 3.500 TL
• 7.500 TL - 9.999 - 4.500 TL
• 10.000 TL ve üzeri - 5.000 TL