Bir Sevdadır 13 bölüm fragmanı çıktı mı, Bir Sevdadır 13 bölüm yeni tanıtımı TRT1 izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13 bölüm fragmanı çıktı mı, Bir Sevdadır 13 bölüm yeni tanıtımı TRT1 izleme linki var mı?

Brezilyalı fenomen MC Thammy, 2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabında yaptığı bir meydan okuması sonucunda talihsiz bir kaza geçirdi. Ayaklarını buz ve tuz dolu kovada 15 dakika bekleten MC Thammy'in ayakları morarmaya başladı ve birinci ve ikinci derece yanıklar meydana geldi. Bu olay, fenomenin ayaklarında ciddi hasarlara yol açtı ve yürüyemez hale gelmesine neden oldu.

MC Thammy, gerçek adıyla Thammy Caroline, yaşadığı acıyı şu sözlerle anlattı: "Ayaklarımızı 15 dakika boyunca buzun üzerinde kaba tuzla tuttuk. Ayağımı kovadan çıkardığımda hayatımda hiç bu kadar acı hissetmemiştim. Üç parmağım kovadan çıktığında siyahlaşmıştı." İlk başta bir klinikte tedavi edilen fenomen, ayaklarındaki şiddetli ağrı devam edince hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, ayaklarında tromboz riski olduğunu belirtti ve parmaklarının nekroz riskiyle karşı karşıya olduğunu açıkladı.

Mc Thammy E Ne Oldu Ayaklarini Buza Koyan 17242195 7322 M

Şu anda kesin bir iyileşme garantisi bulunmayan MC Thammy, ayaklarına basamadığı için evde annesinin yardımıyla ihtiyaçlarını giderebiliyor. Bu olay, sosyal medyada fenomenlerin meydan okuma videolarının dikkatli seçilmesi gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Ayaklarındaki ciddi hasarlar nedeniyle MC Thammy'in sosyal medya aktivitelerinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu.