Sosyal medya fenomeni olarak tanınan Reynmen'in gerçek adı Yusuf Aktaş'tır ve 6 Aralık 1995'te doğmuştur. Sivas kökenli olan Aktaş'ın babası Azerbaycan göçmenidir. İstanbul Aydın Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünden mezun olan Reynmen, daha sonra Nişantaşı Üniversitesi'ne geçerek eğitimine devam etmiştir. Meyve sebze ticareti ve pazarcılık yaparak başladığı kariyerine, Scorp ve YouTube platformlarında paylaştığı videolarla popülerlik kazanarak devam etmiştir. 2019 yılında Houze Istanbul adını verdiği müzik şirketini kurmuş ve birçok şarkı ve müzik videosu yayınlamıştır.

AYKUT ENİŞTE FİLMİ GERÇEK hikaye mi, konusu ne, nerede çekildi? AYKUT ENİŞTE FİLMİ GERÇEK hikaye mi, konusu ne, nerede çekildi?

Reynmen Kimdir Reynmen 2

REYNMEN'İN KARİYERİ

Reynmen, ilk olarak "Derdim Olsun" adlı şarkısıyla geniş kitlelere ulaşmış ve Türkiye çapında büyük yankı uyandırmıştır. Ardından 2019 yazında "Ela" adlı müzik videosu ile Türkiye'nin en çok izlenen videoları arasına girmiştir. Ayrıca, 2019 yılında Houze Istanbul adını verdiği müzik şirketini kurarak kendi müzik kariyerine odaklanmıştır.

REYNMEN'İN ÖZGEÇMİŞİ

Reynmen, doğum tarihi olan 6 Aralık 1995'te Sivas'ta dünyaya gelmiştir. İlköğrenimine Ahmet Kabaklı İlköğretim Okulu'nda başlamış, daha sonra Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu'na naklederek eğitimine devam etmiştir. İlköğretimini tamamladıktan sonra Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ne kaydolmuş ve son olarak açıköğretimden lise eğitimini tamamlamıştır.

REYNMEN'İN ŞİRKETİ

Reynmen, 2019 yılında Houze Istanbul adını verdiği müzik şirketini kurarak kendi müzik kariyerine odaklanmıştır. Houze Istanbul bünyesinde kendisine destek olan asistanı Burak Koşar ve müzik direktörü Oğulcan Nihat bulunmaktadır. Şirketin merkez ofisi İstanbul'da yer almaktadır.