UEFA Şampiyonlar Ligi'nin nefes kesen yarı final heyecanı Bayern Münih ile Real Madrid arasında yaşanacak. Bayern Münih, son 16 turunda Arsenal'i eleyerek, çeyrek finalde ise Tottenham Hotspur'u saf dışı bırakarak yarı finale yükseldi. Real Madrid ise son 16 turunda Atletico Madrid'i geçtikten sonra çeyrek finalde Liverpool'u mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

Buğrahan Tuncer ne yaptı, hareketi sonrası özür diledi? Buğrahan Tuncer ne yaptı, hareketi sonrası özür diledi?

BAYERN MÜHİH - REAL MADRİD MAÇI YAYIN BİLGİSİ

Bu kritik karşılaşmada Bayern Münih'in ev sahipliğinde oynanacak mücadelede gözler, iki dev takımın yıldız oyuncularında olacak. Robert Lewandowski önderliğindeki Bayern Münih, Karim Benzema ve Vinicius Junior gibi gol silahlarına sahip olan Real Madrid'i ağırlayacak. Peki, Bayern Münih - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

BAYERN MÜHİH - REAL MADRİD HANGİ KANALDA

Bayern Münih - Real Madrid yarı final maçı, 30 Nisan Cumartesi günü TSİ ile 22:00'de başlayacak. Mücadele, beIN Sports kanalından naklen yayınlanacak. Futbolseverler, bu heyecan dolu karşılaşmayı canlı olarak izlemek için ekrana kilitlenecekler.

BAYERN MÜNİH – REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA İZLENİR 

Maçı izlemek için EXXEN TV kanalına üye olmanız gerekmektedir. Üyelik işlemini tamamlamak ve maçları canlı olarak izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

https://www.exxen.com/tr