Bayern Münih ile Real Madrid arasındaki yarı final mücadelesi, futbol tutkunlarını büyülüyor. Real Madrid, çeyrek finalde Manchester City'e karşı müthiş bir performans sergileyerek adını yarı finale yazdırmıştı. Bu iki dev takımın karşı karşıya geleceği maç için taraftarlar, "Bayern Münih - Real Madrid canlı izle" ekranı başına geçti. Maçın ne zaman oynanacağı, saat kaçta başlayacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu. İşte, Bayern Münih - Real Madrid maçının canlı izleme detayları ve daha fazlası...

BAYERN MÜNİH REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA ŞİFRESİZ YAYINLANACAK

Şampiyonlar Ligi'nin en heyecanlı aşaması olan yarı finalde, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya geliyor. 30 Nisan Salı günü TSİ 22:00'de başlayacak mücadele, futbol tutkunlarını ekran başına kilitleyecek.

BAYERN MÜNİH REAL MADRİD MAÇI EXXEN VE TV8,5'DA MI?

Fransız hakem Clement Turpin'in düdük çalacağı bu kritik karşılaşma, EXXEN ve TV8,5 kanallarından canlı olarak izlenebilecek.

Öte yandan, Bayern Münih'te Arda Güler'in yedek kulübesinde başlaması bekleniyor. Takımların muhtemel 11'leri ise şu şekilde:

Bayern Münih: Neuer, Kimmich, Kim Min-Jae, Dier, Davies, Laimer, Goretzka, Müller, Choupo-Moting, Guerreiro, Kane.

Real Madrid: Lunin, Vazquez, Tchouameni, Rüdiger, Mendy, Valverde, Camavinga, Kroos, Bellingham, Rodrygo, Vinicius.

Maçı canlı izlemek için EXXEN TV kanalına üye olmak gerekiyor. Üyelik işlemleri için aşağıdaki linke gidilebilir:

Toni Kroos futbolu bıraktı mı, kimdir ve kaç yaşında, hangi takımda oynuyor? Toni Kroos futbolu bıraktı mı, kimdir ve kaç yaşında, hangi takımda oynuyor?

EXXEN Üyelik Linki