Yıllar önce aldatılma iddialarıyla gündeme gelen Kibariye, Kıbrıs konseri öncesinde yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Basın mensuplarıyla ayaküstü bir görüşme yapan Kibariye, eşi tarafından aldatıldığına dair söylentileri doğruladı ve "Her erkek yapar, yapmayan yok. Önemli olan benim dürüst olmamdır" şeklinde konuştu. Kibariye'nin aldatılma iddialarıyla ilgili yaptığı açıklamalar ve konser öncesi sahne alacağı konserler hakkındaki görüşleri merak konusu oldu.

Kibariye Aldatildi Mi Kibariye 2

KIBARİYE'Yİ EŞİ ALDATILDI MI?

Eşi Ali Küçükbalçık tarafından 25 yıl önce aldatıldığı iddiasıyla sık sık gündeme gelen Kibariye, Kıbrıs konseri öncesi basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı'nın düğün fotoğrafları servis edildi! Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı'nın düğün fotoğrafları servis edildi!

Kibariye'nin aldatılma iddialarıyla ilgili açıklamaları ve sahne kıyafetleriyle ilgili yorumları dikkat çekti. Şarkıcı, "45 senedir yırtmaçlı bir elbisem bile yok. Ben fiziğimle değil, sesimle gündem olmak istiyorum. Ekmeğimin peşindeyim, beni kimse ilgilendirmez" ifadeleriyle konuştu. Eşi Ali Küçükbalçık'ın geçmişte başka bir kadınla sahilde görüntülendiğinde de Kibariye, eşini savunmuştu.