Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde verdiği konser öncesinde basın mensuplarının karşısına geçen Kibariye (63), sıra dışı bir açıklamaya imza attı. Eşi Ali Küçükbalçık'ın (43) adının son dönemde ihanet ve dolandırıcılık haberlerine karışmasıyla ilgili soruları yanıtlayan ünlü şarkıcı, çarpıcı ifadelerle dikkatleri üzerine çekti.

"Gırtlağımla Gündem Olmak İstiyorum"

Kibariye, gazetecilerin sorularını yanıtlarken son dönemde medyada sıkça yer alan sahne kıyafetleriyle ilgili eleştirilere de değindi. "45 senedir yırtmaçlı bir elbisem bile yok. Ben fiziğimle değil, gırtlağımla gündem olmak istiyorum. Ekmeğimin peşindeyim, beni kimse ilgilendirmez." şeklinde konuştu.

Kibariye 2

"Her Erkek Yapar, Yapmayan Yok"

Kibariye, eşinin adının haberlerde sıkça geçmesiyle ilgili ise şu açıklamayı yaptı: "Her erkek yapar, yapmayan yok. Önemli olan benim düzgün durmam, bana annem böyle öğretti. Ben kocasını, çocuklarını, torununu çok seven bir kadınım."

25 Yıllık Evlilik

Ünlü şarkıcı 1979-1996 yılları arasında Tunay Ürek ile evli kalmış ve 1999'da Ali Küçükbalçık ile hayatını birleştirmişti. Kibariye'nin bu ilişkiden Birgül adında bir kızı bulunuyor.

Deren Talu kimin kızı, mini elbisesiyle yine büyüledi, fiziğiyle tam not aldı! Deren Talu kimin kızı, mini elbisesiyle yine büyüledi, fiziğiyle tam not aldı!

Kibariye'nin Eşi Ali Küçükbalçık Kim

Türk müziğinin sevilen seslerinden Kibariye'nin hayatındaki önemli bir figür olan eşi Ali Küçükbalçık, uzun yıllardır evliliğini sürdürüyor. Magazin dünyasında çıkan bazı iddialara karşılık, Kibariye evliliklerinin sağlam temeller üzerine kurulu olduğunu dile getirdi. İddialara yönelik "gözümle görürsem inanırım" diyerek net bir tavır sergileyen Kibariye, evliliğinin sağlamlığından emin olduğunu vurgulamıştı. Peki, Ali Küçükbalçık kimdir?

Ali Küçükbalçık Kimdir, Kaç Yaşında?

İzmir'de dünyaya gelen Ali Küçükbalçık, 1981 yılında hayata gözlerini açtı. Kibariye ile 1999 yılında evlenen Küçükbalçık, eşi Kibariye'den 20 yaş küçüktür.

Çiftin Birgül Küçükbalçık adında bir kızları bulunuyor. İş dünyasında başarılı bir geçmişi olan Ali Küçükbalçık, özel bir turizm firmasının ve döner marka zincirinin sahibi olarak tanınıyor.

Geçmiş yıllarda Mikonos'ta görüntülenen Küçükbalçık'ın bu görüntüleri magazin basınında uzun süre manşetlerde yer bulmuştu.