Bu sezon TFF 1. Lig'de mücadele edecek olan Amedspor, transfer çalışmalarına hızlı bir başlangıç yaptı. Teknik direktörlük koltuğunu Ersun Yanal'a emanet eden Amedspor, Younes Belhanda transferiyle ilgili açıklamada bulundu. Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Younes Belhanda iddialarına dair önemli bilgiler verdi.

Ersun Yanal Dönemi Başladı

Amedspor, teknik direktörlük görevine tecrübeli isim Ersun Yanal'ı getirdi. Başkan Aziz Elaldı, Ersun Yanal ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Hangi hoca bize uyabilir, hangi hoca bizi hedefimize ulaştırabilir diye düşündükten sonra Ersun Hoca ile temas sağladık. Nihayetinde; Ersun Yanal ile örtüşen felsefemiz, örtüşen yapımız, örtüşen gelecekle ilgili planlamamız, örtüşen futbola bakış açımız ve bir bütün olarak hayata bakış açımız sayesinde hocamızla anlaştık. Ersun Yanal Hocamız için önümüzdeki günlerde resmi imza töreni düzenleyeceğiz."

B E L H A N D A 1

Younes Belhanda Transferi Hakkında Açıklama

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Younes Belhanda transferiyle ilgili spekülasyonlara da yanıt verdi: "Ersun Yanal'ın da içinde olduğu bir transfer komitemiz olacak. Amedspor olarak transferde ilk tercihimiz karakterli futbolcuları kadromuza katmak. Younes Belhanda'yı kadromuzda görmek isteriz. Belhanda çok önemli bir isim. Bu isimlerle görüşme noktasında ne olur bilmiyorum."

Başkan Elaldı, Belhanda'nın transferinin henüz kesinleşmediğini, ancak bu tür önemli isimlerle görüşmelerin devam edeceğini belirtti. Amedspor, karakterli ve takıma katkı sağlayacak futbolcuları kadrosuna katmayı hedefliyor.

BEŞİKTAŞ - GENÇLERBİRLİĞİ HAZIRLIK MAÇI CANLI İZLE! Beşiktaş-Gençlerbirliği karşılaşması ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BEŞİKTAŞ - GENÇLERBİRLİĞİ HAZIRLIK MAÇI CANLI İZLE! Beşiktaş-Gençlerbirliği karşılaşması ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Transfer Çalışmaları Devam Ediyor

Amedspor, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ersun Yanal'ın liderliğinde oluşturulacak transfer komitesi, kulübün hedeflerine ulaşmasında önemli rol oynayacak. Taraftarlar ise Belhanda gibi yıldız isimlerin takıma katılıp katılmayacağını merakla bekliyor.

Editör: Zeliha YAKUT