AİLE HAYATI VE EVLİLİKLER

Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa babaannesinin kopyası çıktı! Acun Ilıcalı'nın  kızı Melisa annesi Şeyma Subaşı'na benzetiliyordu ama... - - Magazin  Haberleri

Dört çocuk babası olan Ilıcalı, üç kez evlenmiş ve bu evliliklerden çocukları olmuştur. En bilinen evliliği ise Şeyma Subaşı ile olanıdır. Bu evlilikten 2013 yılında dünyaya gelen Melisa Ilıcalı, hem annesi Şeyma'ya hem de babası Acun'a olan benzerliğiyle dikkat çekerken, son zamanlarda yapılan bir aile karşılaştırmasında babaannesine olan benzerliğiyle de sürpriz bir detay ortaya çıkmıştır.

Civan Mert dizisi konusu, oyuncuları ve çekim mekanları neresi? Gerçek hikaye mi? Civan Mert dizisi konusu, oyuncuları ve çekim mekanları neresi? Gerçek hikaye mi?

ILICALI AİLESİNİN PROFİLİ

1988-1993 yılları arasında Seda Başbuğ, 2003-2016 yılları arasında da Zeynep Yılmaz ile evlilik yapan Acun Ilıcalı ardından Şeyma Subaşı ile aşk yaşamaya başlayan Acun Ilıcalı 3. kez nikah masasına oturmuştu. Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı 2017 yılında evlendi ancak bu evlilik sadece 1 yıl sürdü.

MELISA ILICALI: AİLESİYLE BÜYÜYEN GÜÇLÜ KİŞİLİK

Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa reklam yüzü oldu - Türkiye Saati

Bu evlilikten 2013 yılında Melisa Ilıcalı dünyaya gelen Acun Ilıcalı, yoğun iş temposunda çocuklarıyla ilgilenmeyi de ihmal etmiyor. Ancak annesi Şeyma Subaşı'na çok benzetilen Melisa Ilıcalı meğer babaannesinin kopyasıymış. Anne ve babasını trafik kazasında kaybeden Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa ile annesi İlknur Ilıcalı'nın benzerliği görenleri hayrete düşürdü.