6 HAZİRAN SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Süper Loto'da bugün kazandıran numaralar açıklandı. Sisal Şans ile en çok kazandıran oyunlardan olan Süper Loto çekilişinde 6 şanslı numarayı doğru bilen günün büyük ikramiyesinin kazananı oldu. İşte 6 Haziran Süper Loto sonucu sorgulama ekranı...

BÜYÜK İKRAMİYE KAZANDIRAN NUMARALAR

Kazandıran Süper Loto çekilişi perşembe akşamı saat 21:30'da gerçekleşti. İşte 6 Haziran Perşembe Süper Loto bugünkü çekilişinde kazanan numaralar:

11 - 12 - 26 - 31 - 45 - 51

BÜYÜK İKRAMİYE DEVRETTİ

Açıklanan sonuca göre 6 bilen çıkmadı ve 73.044.818,05 TL devretti. Süper Loto'nun bir sonraki çekilişinde bu büyük ikramiye tutarının daha da artması bekleniyor.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Özgün Çoban Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Özgün Çoban'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Hangileri? Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Özgün Çoban Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Özgün Çoban'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Hangileri?

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

Süper Loto sonuçlarını öğrenmek ve biletlerinizi kontrol etmek için Sisal Şans'ın resmi internet sitesi üzerinden sonuçları sorgulayabilirsiniz.

Süper Loto, kazandıran numaralar ve devreden büyük ikramiye ile bu hafta da heyecan yarattı. Bir sonraki çekilişte şanslı numaraları doğru tahmin ederek büyük ikramiyeyi kazanmak isteyenler için yeni bir fırsat olacak.

Editör: Zeliha YAKUT