Küçükçekmece'de Korkunç Cinayet Nişanlısı Sokak Ortasında Öldürdü Küçükçekmece'de Korkunç Cinayet Nişanlısı Sokak Ortasında Öldürdü

Gün içinde plan yapacak olanlar, bugün hava durumunu merak ediyorlar. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 30 Nisan için hava durumu raporunu yayınladı. Bu rapora göre, yarın Ankara ve İstanbul dahil birçok il için yağmur uyarısı var. Ayrıca, toz taşınımı ile yağmurun birleştiği bölgelerde çamur yağmuru bekleniyor. Peki, bugün hava nasıl olacak? İşte 30 Nisan için Ankara, İzmir ve İstanbul hava durumu raporu...

30 NİSAN GÜNÜ HAVA DURUMU NASIL? 

Bugün için Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin genelinde parçalı bulutlu ve yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Marmara Bölgesi (Çanakkale hariç), İç Ege, Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkii, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Trabzon, Gümüşhane, Bayburt, Osmaniye, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Kilis çevrelerinde sağanak yağışlar ve gök gürültülü sağanaklar olması öngörülüyor. Özellikle yağışların Kastamonu, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat, Kırşehir ve Çorum çevreleri ile Ankara'nın doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olabileceği belirtiliyor. Güney ve iç kesimlerde toz taşınımı etkisi görülebilir.

TOZ VE FIRTINAYA KARŞI DİKKATLİ OLUN

Toz, fırtına ve yağmur uyarılarına dikkat! Bugünün öğle saatlerinden sonra Kastamonu, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat, Kırşehir ve Çorum çevrelerinde ve Ankara'nın doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli yağışlar bekleniyor. Bu durumda oluşabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunmalı.

Rüzgar, Marmara'nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli şekilde esecek (40 - 60 km/saat). Bu durumda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunmalı.

Güney ve iç kesimlerde toz taşınımı bekleniyor. Görüş mesafesinde düşüş, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunmalıdır.

ANKARA'DA 30 NİSAN GÜNÜ HAVA NASIL OLACAK

Ankara'da hava sıcaklığı 14°C ile 24°C arasında olacak. Bugün parçalı ve yoğun bulutlu bir hava hakim olacak; ancak bu akşam saatlerinden yarın (Pazartesi) öğle saatlerine kadar sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması bekleniyor. Bu yağışların yerel olarak kuvvetli olabileceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL'DA 30 NİSAN GÜNÜ HAVA NASIL OLACAK

İstanbul'da hava sıcaklığı 13°C ile 16°C arasında seyredecek. Bugün parçalı ve yoğun bulutlu bir hava hakim olacak; zaman zaman aralıklı ve yerel sağanak yağışlar görülebilir.

İZMİR'DE 30 NİSAN GÜNÜ HAVA NASIL OLACAK

İzmir'de hava sıcaklığı 15°C ile 26°C arasında olacak. Bugün parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor.