2013 yılında Ayşegül Kaya ile evlenen şarkıcı Serkan Kaya'nın ilişkisinde sorunlar olduğu ve boşanacakları iddia edilmişti.

Yeniden Başlamak Filmi nerede çekiliyor, konusu ne? Filmin oyuncu kadrosunda kimler var? Yeniden Başlamak Filmi nerede çekiliyor, konusu ne? Filmin oyuncu kadrosunda kimler var?

Ailesiyle mutlu ve huzurlu bir yaşam süren Kaya, başarısının sağlam bir aile birliğinden kaynaklandığını belirtmişti.

ÖLÜM YOKSA AYRILIK DA YOKTUR 

Ünlü sanatçı, evliliğiyle ilgili çıkan dedikodulara şu şekilde cevap vermişti:

Bizde bir atasözü vardır: 'Gelinliği ile giren, kefeni ile çıkar.' Aile hayatımın sorunlu olduğunu düşünenler yanılıyorlar. Eşim ve çocuklarımla çok mutlu bir hayat sürüyorum. Hatta yeni evimizi tamamladık ve bu mutluluğu ailecek yaşıyoruz. Esas mesele şudur ki, ölüm yoksa ayrılık da yoktur.

SERKAN KAYA ATTAN DÜŞTÜ

Önceki akşam Kıbrıs-Girne'de performans sergileyen Serkan Kaya, sahne öncesi basın mensuplarının karşısına geçti ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

At binerken düştüğünü açıklayan Ünlü şarkıcı Serkan Kaya, "Konser temposuna hızla devam ediyoruz. Yeni şarkımız 'Ne Yazar'a klip çektik ve yaklaşık 300-400 tıklama aldık. 1 milyona doğru ilerliyoruz" dedi. Kaya, dinleyicilerine şöyle seslendi: "Baştan söyleyeyim, at binerken düştüm. Şu an sol omuzum sıkıntılı durumda, kol ve elde bir sorun yok ama omuzda bir problem var. At seviyor musunuz? Binmek ister misiniz? At sevenler var mı aramızda?" 

HAYRANLARINA UNUTULMAZ GECE YAŞATTI 

Serkan Kaya, attan düşmesine rağmen "Bu acıya değer, çünkü bir at için" diyerek konserine devam etti. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Kaya, eski ve yeni şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.