Survivor 2024 All Star'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Takımlar yeniden birleşme partisine adım adım ilerlerken, bu hafta yarışmaya veda eden isim Yaman Keleş oldu. Son haftalarda yaşadığı kan kaybını azaltamayan Mavi takım, bir isme daha veda etti. Haftanın ilk dokunulmazlık maçında Kırmızı takım havayı estirirken Mavi takım adeta adeta düşüyordu. Birleşme Partisi öncesinde daha hızlı çekilen Survivor'ın son bölümünde arka arkaya iki dokunulmazlık oyunu yer aldı. Kırmızı takım, ilk dokunulmazlık oyununu 12-1'lik skorla kazanırken, ikinci dokunulmazlık oyununda geriden gelerek dokunulmazlık oyununu 12-10'luk skorla kazandı. Peki Survivor All Star'da haftanın birinci ve ikinci eleme adayları kim oldu? İşte diskalifiye adaylarının isimleri...

Gökçe Eyüboğlu’nun EŞİ KİM, kiminle evli, eski eşi bakın kim çıktı Gökçe Eyüboğlu’nun EŞİ KİM, kiminle evli, eski eşi bakın kim çıktı

SURVIVOR ALL STAR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor All Star'da haftanın ilk dokunulmazlığını kazanan takım Kırmızı takım oldu. Maçı 12-1 kazanarak tüm zamanların Survivor All Star skoruna ulaştı. Dokunulmazlığı kazanan ve Mantis ödülünden yararlanan takım Kırmızı takım oldu.

SURVİVOR'DA İKİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNU OYNANACAK!

Survivor All Star'da kavuşma partisi öncesi hızlı kareler yaşanıyor. Bayrak mücadelesinin elendiği Survivor'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım Kırmızı Takım oldu. Haftanın ikinci dokunulmazlığını 12-10'luk skorla kazanan Kırmızılar, birleşme partisi öncesinde rahat bir nefes aldı. Rakip takımdan iki yarışmacıyı potaya sokmayı başardı.

HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da dokunulmazlığını kaybeden Mavi takım, eleme kurulunda bir yarışmacıyı eleme potasına koydu. Yapılan oylama sonucunda haftanın ilk eleme adayı Berna oldu.

SURVİVOR İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da ilk dokunulmazlığı kaybettikten sonra en çok oyu alan ve haftanın ilk eleme adayı olan yarışmacı Mavi takımdan Berna oldu. İkinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Mavi takım konseyinde haftanın ikinci eleme adayı yarışmacı Damla oldu.