Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, şimdilerde Cemre Baysel ve Asude Kalebek ile başrolünü paylaştığı "Sakla Beni" dizisiyle gündemde. Ancak bu kez magazin dünyasını heyecanlandıran bir gelişmeyle adından söz ettiriyor. Uraz Kaygılaroğlu, aradığı aşkı sonunda buldu.

Daha önce "Sefirin Kızı", "Pis Yedili", "Baba Candır", "Üç Kuruş" gibi önemli projelerde rol alan başarılı oyuncu, şimdilerde Sakla Beni dizisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Ancak kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündemde olan Kaygılaroğlu, Melis İşiten ile olan evliliğinden sonra yeni bir ilişkiye adım attı.

2014 yılında oyuncu Melis İşiten ile evlenen ve 2019 yılında boşanan ünlü oyuncu, bu evlilikten 'Ada' adını verdikleri bir kızları olduğunu belirtiyor. Boşandıktan sonra ise Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten'in dostlukları devam etmiş, özellikle kızları Ada için bir araya gelmeye devam etmişlerdi.

Kızılcık Şerbeti Pembe gerçek adı ne, aslen nereli, evli mi, çocuğu var mı? Kızılcık Şerbeti Pembe gerçek adı ne, aslen nereli, evli mi, çocuğu var mı?

Ancak şimdi Uraz Kaygılaroğlu'nun hayatında yeni bir sayfa açıldı. Habertürk'ün haberine göre, ünlü oyuncu fotoğraf sanatçısı Sayna Soleimanpour ile birlikte. Kaygılaroğlu, yeni ilişkisiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Hayırlı olsun. Gayet güzel gidiyor. Her şey yolunda" ifadelerini kullandı.

Ancak oyuncu, ilişkisi hakkında daha fazla detay vermeyi tercih etmedi. Kaygılaroğlu, ilişkisinin detaylarına girmeyi istemeyerek, "Nasıl tanıştığımız konularına girmeyelim. Özel konular bunlar." şeklinde konuştu.

Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni ilişkisi magazin gündemine bomba gibi düşerken, hayranları ve takipçileri de oyuncunun mutluluğunu paylaşıyor. Özel hayatında yaşadığı bu güzel gelişme, Uraz Kaygılaroğlu'nun kariyerindeki başarılı adımlarla birlikte hayranlarının da dikkatini çekmeye devam edecek gibi görünüyor.