Türk televizyon dünyasının sevilen ve uzun soluklu dizilerinden biri olan 'Arka Sokaklar', izleyicileri yıllardır ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizinin sevilen karakterlerinden Mesut Komiser'i canlandıran Şevket Çoruh'un geri dönüşü, hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılanıyor. Çoruh'un sosyal medya üzerinden yaptığı duyuru, dizinin takipçileri arasında sevinç ve merakla karşılandı.

36F0E4F9F597F4B

Mesut Komiser'in yanı sıra bir başka karakterin daha geri dönmesiyle ilgili yapılan bu duyuru, izleyiciler arasında büyük bir heyecan yarattı. Dizinin ikinci fragmanında verilen "Efsane geri dönüyor!" mesajı da bu heyecanı daha da arttırdı. Şevket Çoruh'un Instagram'da yaptığı paylaşım, "Oyaaaaa Okarrrr geliyorrrrr. Çok Mesut oluyoruz." şeklinde oldu.

662A3Ccced15291E79F83Ad5

Bu gelişmeyle birlikte 'Arka Sokaklar' dizisinin yeni bölümleri için büyük bir beklenti oluştu. İzleyiciler, sevdikleri karakterlerin geri dönüşüyle birlikte dizinin daha da heyecanlı ve ilgi çekici bir hal alacağını düşünüyorlar.

0Faf4D3470230Baf7260Eb672Ed06917

Özellikle Şevket Çoruh'un canlandırdığı Mesut Komiser karakteri, izleyiciler tarafından büyük bir sempatiyle karşılanmış ve uzun süre unutulmazlar arasına girmişti. Bu nedenle onun geri dönüşü, dizinin hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılanıyor.

218

Kızılcık Şerbeti Apo’nun son hali ortaya çıktı, beyin kanaması sonra ilk kez görüntülendi Kızılcık Şerbeti Apo’nun son hali ortaya çıktı, beyin kanaması sonra ilk kez görüntülendi

Geri dönecek olan karakterin kim olduğu ve hikayeye nasıl bir katkı sağlayacağı ise merak konusu olarak dizinin yeni bölümlerinin heyecanını arttırıyor. 'Arka Sokaklar'ın bu yeni döneminde izleyicileri nelerin beklediği ise dizinin yayınlanacak olan bölümleriyle netlik kazanacak.

44 Hnbl