Fenerbahçe'nin kaptanlarından Mert Hakan Yandaş, sosyal medyada çıkan iddialara sert bir tepki gösterdi. Takım arkadaşı Serdar Aziz ile yaşadığı tartışma iddialarını yalanlayarak, algı operasyonu yapıldığını savundu. Yapılan açıklama, bir gazetecinin attığı paylaşıma cevap niteliğindeydi ve Mert Hakan Yandaş'ın bu konudaki düşüncelerini açıkça ifade ettiği bir mesaj içeriyordu.

Aston Villa-Liverpool şifresiz CANLI İZLE yan izleme ekranı, nerede Aston Villa-Liverpool maçı beinsport izleme kanalı var mı? Aston Villa-Liverpool şifresiz CANLI İZLE yan izleme ekranı, nerede Aston Villa-Liverpool maçı beinsport izleme kanalı var mı?

Mert Hakan Yandastan Konusulacak

MERT HAKANTEPKİ GÖSTERDİ

Fenerbahçe Kulübü ise bu konuda resmi bir açıklama yaparak, iddiaları çıkaranları hedef gösterdi ve geleneksel medyada yer almadığını, sadece sosyal medya üzerinden yalan ve iftira yaydığını öne sürdüğü kişilere karşı tepkisini dile getirdi.

1672555672731

Serdar Aziz'in menajeri ise bu iddiaları tamamen yalanladı ve Serdar Aziz ile Mert Hakan Yandaş'ın arasında herhangi bir tartışma veya kavga olmadığını belirtti.

Mert Hakan Yandas Asil Hedefimiz

Bu durum, Fenerbahçe camiasında ve futbol medyasında geniş yankı uyandırdı. Aynı zamanda, teknik direktör İsmail Kartal'ın derbi kadrosuna Serdar Aziz'i almaması da olayın başka bir boyutunu oluşturdu.

Mert Hakan Yandas Tepe