Gönül Dağı Fidan gerçek adı, kaç yaşında? Adile Kızı Kübra Balcan aslen nereli, evli mi, sevgilisi kim ve oynadığı diziler! Gönül Dağı Fidan gerçek adı, kaç yaşında? Adile Kızı Kübra Balcan aslen nereli, evli mi, sevgilisi kim ve oynadığı diziler!

Yıllar sonra ilk kez konuşan Merve Tektaş, 21 Temmuz 2021'de COVID-19 nedeniyle hayatını kaybeden Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın eşi olarak sessizliğini bozdu. Uzun bir süre sonra yaşadığı zor günlerin ardından ayakta kalan ve iş hayatına geri dönen Merve Tektaş, ailesinin yaşadıklarını ve yeniden hayata nasıl tutunduklarını samimiyetle paylaştı. Alişan için övgü dolu sözler sarf ederken, Buse Varol ile olan iddiaları da çarpıcı açıklamalarla dile getirdi. İşte Merve Tektaş'ın merak edilen gerçekleri tek tek anlattığı o röportaj…

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın COVID-19 nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından sessizliğini bozan eşi Merve Tektaş, yaşadığı zor günlerin ardından nasıl ayakta kaldığını ve iş hayatına geri döndüğünü Posta'ya anlattı.

PSİKOLOJİK DESTEK ALIYORUM 

Merve Tektaş, "İki yıldır psikolojik destek alıyorum. Desteksiz ayakta kalmak mümkün değil. Selçuk'u kaybettikten sonra salondaki 3'lü koltuktan hiç kalkamadım, evin ışıkları komple söndü. Hiç kızlarımla oturup doğru düzgün akşam yemeği yiyemedik. Sofrayı kurduğumda bile masaya dördüncü tabağı halen koyuyorum, alışamadım." şeklinde ifade etti.

Alişan Kardeşi Eşi Kim 1

ALİŞAN HER ŞEYİMİZİ KARŞILADI 

"Süreçte siz hariç herkes bir şey söyledi. Eşinizin ölümünün ardından Tektaş ailesi ile sorunlar yaşadınız mı? sorusuna, "Ben de bir Tektaş'ım ve ailedenim. Bu aileye yeni girmedim. Dışardaki insanlar için yediğiniz, giydiğiniz, her şey laf oluyor, bu da bizi çok acıtıyor. 'Alişan olmasa zaten sen olmazsın' diyorlar. İnsanı çaresiz bırakan zalimce bir söylem. Biz her zaman iyi yaşadık. Selçuk hiçbir şeyimizi eksik bırakmadı." şeklinde konuştu.