Cem Yılmaz, son zamanlarda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken bir isim haline geldi. Özellikle Serenay Sarıkaya'ya yönelik göndermeleriyle gündeme gelen Yılmaz, bu sefer de kendisine yapılan bir eleştiriye sert tepki gösterdi.

Kenan İmirzalıoğlu aslen nereli, ne iş yapıyor, evli mi, kiminle evli, kaç yaşında, hayatı ve kariyeri Kenan İmirzalıoğlu aslen nereli, ne iş yapıyor, evli mi, kiminle evli, kaç yaşında, hayatı ve kariyeri

207

Doç. Dr. Ömer Coşkun'un kendisine "Şu alkolü bırak içme şu zıkkımı" şeklinde bir eleştiri yöneltmesi üzerine Cem Yılmaz, tepkisiz kalmadı. Kendisine yöneltilen bu eleştiriyi kabul etmeyen Yılmaz, X hesabından yaptığı bir paylaşımla bu eleştiriye yanıt verdi.

Resim3 7969402 B Utv

Yılmaz, "Sosyal medyada kendini komik zanneden bir iki geri zekalı yine kendine bir eğlence bulmuş. Nedense benimle bulmuş. Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık, tadını çıkarın. İlgilenmeyeceğim, bu sizin hayatınız, benim işim var" ifadelerini kullandı.

Cem Yilmaz Oy Verecegi Ismi AcikCem Yılmaz'ın bu sert tepkisi sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı ve gündemde kendine yer buldu. Son zamanlarda sık sık benzeri durumlara karşı sert tavırlar sergileyen Yılmaz, takipçileri tarafından da destek görüyor.