Başarılı oyuncu Kerem Bürsin, son dönemde Hafsanur Sancaktutan ile başrolünü paylaştığı "Ya Çok Seversen" dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkmış ve beğeni toplamıştı. Ancak ünlü oyuncudan beklenmedik bir haber geldi.

Şehrazad Dizisi Sıla gerçek adı, kaç yaşında? Ecem Çalhan aslen nereli, evli mi, sevgilisi kim ve oynadığı diziler! Şehrazad Dizisi Sıla gerçek adı, kaç yaşında? Ecem Çalhan aslen nereli, evli mi, sevgilisi kim ve oynadığı diziler!

Güneşi Beklerken, Ulan İstanbul, Sen Çal Kapımı gibi birçok başarılı projede yer alan Kerem Bürsin, oyunculuk performansı ve dikkat çekici görünümüyle izleyicilerin sevgisini kazanmıştı. Şimdi ise yeni film projesi "Mavi Mağara" için sete çıkmaya hazırlanıyordu.

Ancak üzücü bir gelişme yaşandı ve gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kerem Bürsin'in COVID-19'a yakalandığı öğrenildi. Bu nedenle film çekimlerinin ertelendiği bildirildi.

Önceden 2 Nisan'da sete çıkması planlanan filmin başrollerinde Kerem Bürsin'e Devrim Özkan eşlik ediyor. Kerem Bürsin'in filmde "Cem" adlı bir askeri canlandıracağı ve senaryosunu kendisinin yazdığı filmi Altan Dönmez'in yöneteceği belirtiliyor. Mavi Mağara'nın çekimlerinin İstanbul'da başlayacağı ve sonra Kaş'ta devam edeceği açıklandı.

Kerem Bürsin'in COVID-19'a yakalanması nedeniyle hayranları, oyuncunun sağlığı için endişe duyarken, film çekimlerinin de ne zaman başlayacağı konusunda belirsizlik devam ediyor. Bu durum, filmseverlerin ve Kerem Bürsin hayranlarının sabırsızlıkla beklediği "Mavi Mağara" filmiyle ilgili merak uyandırmış durumda.