Arka Sokaklar’ın Özge’si diziden neden ayrıldığı açıkladı, meğer Sevda Dalgıç bu yüzden diziye veda etmiş Arka Sokaklar’ın Özge’si diziden neden ayrıldığı açıkladı, meğer Sevda Dalgıç bu yüzden diziye veda etmiş

"Çocuklar Duymasın" dizisinde Ayşecan Tatari'nin canlandırdığı Duygu karakterinin yetişkin halini oynayan Hayal Garip, sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Garip, 2010 yılında Murat Kahraman Özalp ile evlenmiş ve bu evliliğinden iki kızı olmuştu. Ancak çift, 2021'de boşanmıştı.

"ŞİDDET HEMEN GELMİYOR"

Ekranlardan uzak kalan Garip, geçtiğimiz yıl Serkan K. ile aşk yaşamaya başladı. Ancak Garip, sevgilisinden şiddet gördüğünü açıkladı ve dava açtığını duyurdu. Garip, paylaşımında şiddetin nasıl başladığını ve geliştiğini detaylı bir şekilde anlattı.

Garip, "Geçtiğimiz sene Serkan K. ile bir birliktelik yaşadım. Sizlerin şahit olduğu üç kız çocuğuyla mutlu bir fotoğraf verdiğimizdi. Fakat gerçek olan, benim bu ilişki içerisinde, duygusal ve fiziksel şiddete maruz kaldığımdı. Şiddet hemen gelmiyor... Önce güven veriyor, şefkat gösteriyor, herkes gitse, ben buradayım diyor, tüm eksikleri görüyor, boşlukları dolduruyor... Yerini sağlamladığında başlıyor şiddet. İyisini gördüğünüz kötünün içindeki o iyiliğe tekrar kavuşacağınız umudu da, manipülasyonlar ile geliyor. Gidemiyorsun, kalamıyorsun!" ifadelerini kullandı.

"AYLAR SÜREN BU DÖNGÜDEN ÇIKMAYI GÜÇ BELA BAŞARDIM"

"Aylar süren bu döngüden çıkmayı güç bela başardım. Sonunda kurtuldum... Ama çocuklarım ve benim payıma kalan travmalar bazen bizi yorgun düşürüyor..." diyen Garip, kızlarına özür ve hayat borçlu olduğunu belirtti.

Garip, yaşadıklarını paylaşarak başka mağdurlar olmaması için mücadele ettiğini ve adalet için çabaladığını vurguladı. "28.03.2024 Perşembe günü, sabah saat 10:00'da Çağlayan Adliyesi'nde görülecek davam öncesinde, başta adalet için ve belki de daha önemlisi başka mağdurlar olmaması için, mücadelemi sizlerle paylaşmayı uygun gördüm..." diyen Garip, "Biraz da kendimi yalnız hissetmemek için ve başka kadınların da kendilerini yalnız hissetmemeleri için..." ifadeleriyle sözlerini tamamladı.