Sevda Dalgıç, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında iş insanı Dilge Emir Güvenç ile Baltalimanı'nda düzenlenen bir törenle evlenmişti. Yaklaşık 200 davetlinin katıldığı düğünleri oldukça görkemli geçmişti.

Bahar dizisi bu akşam yeni bölümü var mı, 12 bölüm Bahar dizisi yayın akışı! Bahar dizisi bu akşam yeni bölümü var mı, 12 bölüm Bahar dizisi yayın akışı!

"EVLENME TEKLİFİ ÇOK ETKİLEYİCİYDİ"

Düğünleri öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan çift, evlenme kararlarını hızlı bir şekilde aldıklarını ifade etmişti. Sevda Dalgıç, "Bana çok etkileyici bir evlenme teklifi yapıldı, gerçekten harikaydı. Büyük bir sürprizdi" şeklinde konuşmuştu.

Fırat Çöloğlu, Bülent Çetinaslan ve Sinem Öztürk gibi isimlerin yer aldığı Arka Sıradakiler dizisinde 'Özge' karakteriyle izleyicilerin sevgisini kazanan Sevda Dalgıç'ın eşi Dilge Emir Güvenç, evlilik teklifi hakkında şunları söylemişti: "İçimden geldiği gibi duygusal bir evlilik teklifi yaptım. Balayı için yurt dışı düşünüyoruz ama yakın yerlere gitmek istiyoruz. Birkaç yer araştırdık, çok uzaktı, jetlag olmasın diye mesafesi kısa yerleri tercih edeceğiz."

SPORU ÇOK SEVİYORUM 

Gelin arabasının arazi aracı olmasıyla ilgili olarak Güvenç, "Sevda'nın özel isteği üzerine, biraz ekstrem sporları seviyorum. Kardeşimin özel bir ekibi var. Sevda için jest yapıp bize arazi aracını tahsis ettiler" şeklinde açıklama yaptı.

SEKTÖR AYNI OYUNCULAR ÜZERİNDEN DÖNÜYOR

Geçtiğimiz gün alışveriş için Nişantaşı Citys'e giden Sevda Dalgıç, sektördeki değişikliklere dikkat çekti. Bazı menajerlerin sürekli olarak aynı oyuncuları yapımcılara önerdiğini belirten Dalgıç, bu durumun kendisi ve tanıdığı pek çok oyuncu için fırsat eşitsizliği yarattığını ifade etti. "Bu yüzden bir süre sektörden uzak kaldım. Şu anda yaşam ve beslenme eğitimi veriyorum" şeklinde konuştu.

"SEKTÖRDEKİ DENGESİZLİKLERİ GÖRDÜM"

"Dizi sektöründen biraz uzak kaldım" diyen Sevda Dalgıç, menajer oyunları ve gruplaşma nedeniyle sektördeki değişimleri eleştirdi. "Dizi piyasasından biraz uzaklaştım" diyen Dalgıç, yaşadığı sıkıntıları şu şekilde dile getirdi:

"Sağlıklı yaşam ve beslenme eğitimi veriyorum. Sektörde ise piyasa hep aynı kişiler etrafında dönüyor. Sağlıklı yaşam konusuna yöneldim. Belki de menajerlerle daha yakın ilişkiler kurmak gerekiyor. Biraz zorlayıcı bir süreç. Bülent Çetinaslan ve birçok oyuncu arkadaşımın yeteneklerini takdir ediyorum ama iş bulamıyorlar. Döngü değişti. Eskiden durum daha farklıydı. Eskiden, castlar karakterlere uygun olarak yapılıyordu. Şimdi ise bir projeden diğerine sıçrayarak devam ediyorlar. Artık inandırıcılık kalmadı. Oyunculuk ile popülerlik ayrı şeyler. Türk dizilerini artık pek izlemiyorum. İzlemeye değer birçok yetenekli arkadaşım var. Onların performansını beğeniyorum ancak ekranlarda göremiyorum. Dediklerim gibi, aynı kadro sürekli dönüyor. Bir gruplaşma var."