Ramazan Bayramı'nın bu yıl 10-12 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olması, bayram tatili ile ilgili merakları da beraberinde getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi açıklamasında, bayram tatilinin uzatılacağını ve kamu çalışanlarına 9 günlük tatil imkanı sağlanacağını duyurdu.

Bayram Tatili Nasıl Uzatıldı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan 2024 tarihinde başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki bir buçuk günlük sürede idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum. Böylece Salı günkü yarım günü ve Pazartesi gününü bayram tatiline ekleyerek kamu çalışanlarımıza 9 günlük rahatça değerlendirebilecekleri bir vakit verdik."

Özel Sektörde de Benzer Yaklaşım Bekleniyor

ALANYA'DA TRAFİK POLİSİ İLE MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ ARASINDA KOVALAMACA ALANYA'DA TRAFİK POLİSİ İLE MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ ARASINDA KOVALAMACA

Genel olarak özel sektörün de benzer bir yaklaşıma sahip olduğu öngörülüyor. Böylece, Ramazan Bayramı'nı kutlayacak olan vatandaşlar, 10 Nisan Çarşamba gününden başlayarak 9 günlük bir tatil sürecine girecekler.

Bu uzatılmış bayram tatilinin, vatandaşlara dinlenme ve sevdikleriyle daha fazla vakit geçirme imkanı sunması bekleniyor.