Ramazan bayramı Haberleri

ramazan bayramı haberleri ve güncel ramazan bayramı gelişmeleri, ramazan bayramı ile ilgili tüm video, ramazan bayramı fotoğrafları ve ramazan bayramı haberleri Kınık Gazetesi - Güncel Haberler - Osmaniye - Türkiye Haberleri sitemizde


Magazin

Ramazan Bayramı'nın birinci gününde ünlü şarkıcı Funda Arar, bir otelde sahne aldı. Bir ay boyunca konser vermeyen 49 yaşındaki Arar,...

Gündem

Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde vatandaşlar, bayram tatili boyunca devam eden akraba, arkadaş ve aile ziyaretlerini sürdürüyor.

Gündem

İstanbul'un müzeleri ve sarayları bayramda da ziyaretçilerini karşılayacak. Ramazan Bayramı'nı İstanbul'da geçiren vatandaşlar hangi Müze ve sarayın açık olduğunu araştırıyor.

Osmaniye

2024 Ramazan Bayramı'na kısa bir süre kala, Osmaniye'de bayram namazı saati merak ediliyor.

Gündem

Ramazan Bayramı'nın 9 güne çıkarılmasıyla birlikte çalışanların bayram tatilinde çalışmaları durumunda alacakları mesai ücretleri merak konusu oldu.

Gündem

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte Müslümanlar, Ramazan'ın son günü olan Arefe gününde yapacakları ibadetler ve dualar hakkında bilgi arayışına girdi.

Gündem

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte bankaların çalışma düzeni ve işlem saatleri de merak konusu haline geldi.

Istanbul

Ramazan Bayramı’nda sağlıklı beslenme ve kilo denetimi yapmanın mümkün olduğunu belirten Uzman Diyetisyen Meltem Boz, “Bayram, tatil, kutlamalar veya yılbaşları...

Gündem

Ramazan Bayramı için yapılan son dakika açıklamaları, toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı sorusunu gündeme getirdi.

Gündem

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yaklaşan Ramazan Bayramı için toplu taşıma hizmetlerinde önemli açıklamalarda bulundu.

Gündem

Ramazan Bayramı'na az bir süre kala, insanlar bayram alışverişi için marketlerin çalışma saatlerini ve açık olup olmadığını merak ediyorlar.

Gündem

Ramazan Bayramı, sevdiklerimize hediyeler göndermek veya alışveriş yapmak için yoğun olarak tercih edilen bir dönemdir.

  • 21°C
  • 32,25 %-0.02
  • 34,69 %-0.08
  • 2.400,66 %0.01
  • 10.343 %0.07
  • 62.323 %-1.93
  • 3.005 %-2.43