Magazin dünyasının yakından tanıdığı isimlerden Şeyma Subaşı, ikinci evliliğinin beş ayda bitmesiyle gündeme gelmişti. Ancak bu kez dikkatleri üzerine çeken konu, Japonya seyahati oldu. Tokyo'dan paylaştığı yeni pozlarla sosyal medyada yine gündem olan Subaşı, takipçilerinden büyük ilgi gördü.

"TEKRAR MERHABA TOKYO!"

Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile 3 Mayıs 2023'te evlenen ve sadece beş ay sonra boşanan Subaşı, Japonya'nın başkenti Tokyo'ya seyahat etti. Buradan paylaştığı pozlarla hayranlarını selamlayan Subaşı, "Tekrar merhaba Tokyo! Şimdilik sadece birkaç fotoğraf paylaşıyorum. Umarım daha çok seveceğiniz daha iyi fotoğraflar çekerim" mesajını takipçileriyle paylaştı.

Arka Sokaklar Hayranları Dikkat! Mesut Komiser ve Oya Okar Geri Dönüyor! Arka Sokaklar Hayranları Dikkat! Mesut Komiser ve Oya Okar Geri Dönüyor!

33 yaşındaki fenomenin paylaşımları kısa sürede binlerce beğeni aldı. Takipçileri ise, "Şeyma, sen bizim kültür elçimizsin, sayende ne güzel kültürler gördük", "Şeyma bir güzelleşmişsin yahu" ve "Şeyma Subaşı bir dünya markasıdır" gibi yorumlarla Subaşı'ya olan hayranlıklarını dile getirdi.

Şeyma Subaşı'nın Japonya seyahati ve Tokyo'dan paylaştığı pozlar, magazin dünyasında da geniş yankı uyandırdı. Gözler şimdi Subaşı'nın Japonya'daki maceralarını ve paylaşımlarını merakla takip ediyor.