SON DAKİKA Mersin'de terör propagandası yapan 10 kişi yakalandı.İşte Detaylar SON DAKİKA Mersin'de terör propagandası yapan 10 kişi yakalandı.İşte Detaylar

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde bulunan KYK yurdunda kalan 21 yaşındaki Doğan Karadoğan, odasının tuvaletinde ölü bulundu. Olay, akşam saatlerinde KYK'nin Kilimli Erkek Öğrenci Yurdu'nda meydana geldi.

Arkadaşı Tarafından Bulundu

Karadoğan'ın odasında uzun süre ses alamayan oda arkadaşı, durumu hemen yetkililere bildirdi. Görevli memurun yardımıyla içeriye girildiğinde, Karadoğan'ın tuvalette olduğu ve iletişim kurulamadığı ortaya çıktı. Sağlık ekipleri ve itfaiye çağrıldı.

Hayatını Kaybettiği Belirlendi

İtfaiye ekipleri tuvalet kapısını açarak içeri girdiğinde, genç öğrencinin hayatını kaybettiği belirlendi. Doğan Karadoğan'ın cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Epilepsi Hastasıydı

Karadoğan'ın, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı bölümünde birinci sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi. Ayrıca, epilepsi hastası olduğu bilgisi de paylaşıldı. Ölüm sebebi, yapılacak otopsi sonrasında netlik kazanacak.

Olayın Detayları Araştırılıyor

Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü İsmail Hakkı Özölçer ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel de olay yerine gelerek bilgi aldılar.

Editör: Mehmet Çetil