Oyuncu Güven Hokna'nın son halini görenler, onu tanımakta zorlanıyor. Sosyal medyada, hayranları tarafından oyuncuya büyük bir beğeni ve ilgi gösteriliyor.

Gaddar final mi yaptı, erken final Now’da izleyiciyi şoke etti! Gaddar final mi yaptı, erken final Now’da izleyiciyi şoke etti!

2006-2010 yıllarında yayınlanan "Yaprak Dökümü", o dönemin en popüler dizilerinden biriydi. Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı eserinden uyarlanan dizi, tam beş sezon boyunca izleyicilerle buluştu. Dizi final yapsa da, oyuncuları hala büyük bir ilgi görüyor.

65F02A92532D0A621Fb38834

"Dizide 'Hayriye Hanım' karakterine hayat veren usta oyuncu Güven Hokna'nın son hali" ise merak konusu oldu. Şimdi 78 yaşında olan Hokna, yaşına rağmen genç görünümünü koruyor. Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla hayranlarının beğenisini kazanıyor.

Takipçileri, Hokna'nın son halini görünce duygusal yorumlar yapıyorlar. "Bu halinizi görünce rahmetli Aysel Gürel aklıma geldi!", "Yıllara meydan okuyorsunuz", "Hep çok güzelsiniz" gibi yorumlarla usta oyuncuya olan sevgilerini dile getiriyorlar.

65F02A90532D0A621Fb38831

Uzun bir süredir bir projede yer almayan Hokna, emekliye ayrılmış olsa da, sevenleriyle sosyal medya aracılığıyla iletişimini sürdürüyor.