Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu Narlı Kavşağı yakınlarında meydana gelen feci bir trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 2'si ağır 7 kişi ise yaralandı. Kazanın sebebinin, Ferman C. idaresindeki 46 AGE 330 plakalı Tofaş marka otomobilin, daha önce kaza yaptıktan sonra sağ şeritte bekleyen 33 AGS 294 plakalı Seat marka otomobile çarpması olduğu iddia ediliyor.

Kaza Sonrası Seferberlik:

Kazanın ardından diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekibi sevk edildi. İlk incelemelerde Ali Evren isimli şahsın olay yerinde hayatını kaybettiği, 3'ü ağır olmak üzere toplam 8 kişinin yaralandığı belirlendi.

Yaralılar Hastanelere Kaldırıldı:

Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Gaziantep ve Kahramanmaraş'taki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Fakat ağır yaralılardan biri olan Mehmet Şerif Evren, Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Soruşturma Başlatıldı:

2 kişinin hayatını kaybettiği, 2'si ağır 7 kişinin yaralandığı kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Jandarma ekipleri kaza sebebini araştırırken, kazaya karışan araçlar incelemeye alındı.

Kazayla İlgili Detaylar:

  • Kaza, Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu Narlı Kavşağı yakınlarında meydana geldi.
  • Kazaya karışan araçlar 46 AGE 330 plakalı Tofaş ve 33 AGS 294 plakalı Seat marka otomobiller.
  • Kaza sonucu Ali Evren ve Mehmet Şerif Evren hayatını kaybetti.
  • 2'si ağır olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı.
  • Yaralılar Gaziantep ve Kahramanmaraş'taki hastanelere kaldırıldı.
  • Jandarma ekipleri kaza sebebini araştırıyor.