Müge Anlı ile Tatlı Sert programında geçtiğimiz gün işlenen olay, sosyal medya başta olmak üzere kamuoyunda en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Umut Yetik adlı bir kişi, programda başvurarak 19 yaşındaki oğluyla ikinci eşi 29 yaşındaki Tuğçe Akpençe'nin yasak aşk yaşadıklarını ve ikinci eşinden olan küçük kızları Melodi'yi de alıp kaçtıkları iddiasında bulundu.

Olayın Detayları

Eşi öldükten sonra Tuğçe Akpençe ile ikinci evliliğini yapan Umut Yetik, kadın yardımlarından yararlanmak için kağıt üzerinde 9 yıllık eşiyle boşandı. Boşanma sonrası çiftin kızları Melodi'nin velayeti Tuğçe Akpençe'ye verildi. Ancak 2 Nisan'da Umut Yetik'in ilk evliliğinden olan 19 yaşındaki oğlu Mustafa Yetik ve boşandığı eşi Tuğçe Akpençe, birlikte kaçarak sosyal medya hesaplarını ve telefonlarını kapattılar. Bu kaçış sırasında Umut Yetik'in 8 yaşındaki kızını da beraberlerinde götürdüler.

Canlı Yayına Katılım

Programda yaşanan gelişmelerin ardından Tuğçe Akpençe canlı yayına bağlandı ve Umut Yetik'in iddialarını doğruladı. Üvey anne ve oğlu, Melodi'yi baba Yetik'e vermek istemediklerini belirtirken, Müge Anlı ise telefonda bağlanan üvey anne ve oğluna sert sözlerle tepki gösterdi.

Mark Twain'in gerçek adı ne, Kim Milyoner Olmak İster 5 Mayıs günü sorusunun yanıtı Mark Twain'in gerçek adı ne, Kim Milyoner Olmak İster 5 Mayıs günü sorusunun yanıtı

Sonuç ve Gelişmeler

Müge Anlı'nın programında yaşanan üvey anne olayı, izleyenleri şaşırtmış ve üzüntüye sevk etmiştir. Olayın gelişmeleri ve sonuçları ise programın ilerleyen bölümlerinde ve sosyal medyada takip edilmeye devam edilmektedir.