TRT'nin sevilen dizisi Teşkilat, yeni sezon öncesi büyük bir değişimle gündemde. Başrol oyuncusu Murat Yıldırım'ın ayrılmasıyla boşalan koltuğa Söz dizisinden tanıdığımız Tolga Sarıtaş'ın getirileceği konuşuluyor.

Başrollerinde Murat Yıldırım'ın yer aldığı Teşkilat dizisi, izleyicileri heyecanlandıran bir gelişmeye sahne oluyor. Yıldırım'ın ayrılmasının ardından boşalan başrol için yapımcılar, Söz dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Tolga Sarıtaş'ı transfer etmeye karar verdiler.

Tolga Sarıtaş'ın, nişanlısı Zeynep Mayruk ile Haziran ayında evlenme hazırlıkları yaparken, Teşkilat dizisine katılma teklifi alması büyük bir sürpriz oldu. Eğer anlaşma sağlanırsa, Sarıtaş, hem evlilik hazırlıklarıyla uğraşacak hem de yeni dizisindeki rolüne odaklanacak.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Mustafa Mert Koç  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Mustafa Mert Koç  Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Mustafa Mert Koç Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Mustafa Mert Koç Hayatı ve Biyografisi

Ayrıca, Tolga Sarıtaş'ın Teşkilat dizisindeki potansiyel rol arkadaşı Aybüke Pusat ile daha önce Söz dizisinde birlikte çalışmış olmaları, izleyicileri heyecanlandıran bir diğer detay olarak öne çıkıyor.

Teşkilat dizisinin 111. bölümünde Murat Yıldırım'ın vedasıyla başlayacak yeni sezon, Tolga Sarıtaş'ın katılımıyla izleyicilere farklı bir soluk getirecek gibi görünüyor.