Pixar ve Disney Pictures, uzun zamandır beklenen "Ters Yüz" (Inside Out) devam filminin ikinci fragmanını nihayet yayınladı. İlk filmde Riley'in duygusal dünyasını keşfetmiştik, şimdi ise onu ergenlik döneminde izleyeceğiz.

Ümit Erdim'in eşi kim, kiminle evli neden boşandılar? Ümit Erdim'in eşi kim, kiminle evli neden boşandılar?

Riley, çocukken Neşe ve Korku gibi duygularla başa çıkmak zorunda kaldığını düşünüyordu, ancak şimdi ergenlik yıllarına girdiğinde hayatında neler olacağına dair hiçbir fikri yok! "Ters Yüz 2" (Inside Out 2), insan yaşamının en karmaşık duygusal dönemlerinden biri olan ergenlik döneminde, Riley'in yeni arkadaşlar edinme ve yeni hobiler bulma çabalarını konu alacak.

Yeni fragman, Riley'nin beynine yeni duyguların girdiğini gösteriyor. İlk fragmanda gördüğümüz Endişe'nin (Maya Hawke) yanı sıra; Kıskançlık (Ayo Edebiri), Can Sıkıntısı (Adèle Exarchopoulos) ve Utanç (Paul Walter Hauser) gibi yeni duygular da ekibe katılıyor. Bu yeni duyguların Riley üzerinde nasıl bir etki yaratacağını görmek için sabırsızlanıyoruz!

Meg LeFauve'un kaleme aldığı "Ters Yüz 2", 14 Haziran 2024'te vizyona girecek. Yönetmen koltuğunda ise Pete Docter'un yerine daha önce Pixar'ın "Elemental" ve "Turning Red" filmlerinde çalışan Kelsey Mann oturuyor. Bu heyecan verici devam filmini bekleyenleri büyük bir merak ve heyecan sardı!