Survivor'da ilk eleme adayları belli olmuştu. Hakan Hatipoğlu, Bozok Gören, Batuhan Karacakaya ve Özgür Tetik, eleme potasına giren isimlerdi. Ancak bu hafta öne çıkan isimlerden biri olan Özgür Tetik, Kırmızı takımdan son eleme adayı olarak çıktı. Özgür, performansının yükseldiğini belirterek adaylığını yorumladı ve kendini tek başına mücadele ederken hissettiğini ifade etti.

Nagihan ise konsey sonrası takım arkadaşı Atakan'a Sercan'ın taktikleri hakkında bilgi verdi. Sercan'ın Atakan'ı çıkartmak için planlar yaptığını belirten Nagihan, bunlara müsaade etmediğini ve Atakan'ı koruduğunu dile getirdi. Atakan ise Nagihan'ın sözleri üzerine, Sercan'ın taktiklerini değerlendirerek performansa göre değil, başka bir fikirle hareket ettiklerini düşündüğünü ifade etti.

Ödül ise iletişim oyununun kazananına verilecekti. Kırmızı takım kazanırsa arkadaşlarıyla konuşabilme hakkına sahip olacak, Mavi takım kazanırsa Instagram'a video yükleyebilecekti. İlk turu Mavi takım 8-2, ikinci turu Kırmızı takım 8-4 kazandı. Final turunda ise Kırmızı takım 3-2 galip gelerek ödülün sahibi oldu.

Zeliha Sunal oğlunu neden terk etti, kiminle evli? Zeliha Sunal kimdir, aslen nereli? Zeliha Sunal oğlunu neden terk etti, kiminle evli? Zeliha Sunal kimdir, aslen nereli?

65Fb556312356F22C979927F

Ayrıca Acun Ilıcalı, Survivor All Star'ın yeni yarışması olan 'Hangisi?' oyununu açıkladı. Yarışmacıların birbirleriyle değil, kendilerine sorulan soruları cevaplayarak puan alacakları bu yeni oyun, heyecanı daha da artıracak gibi görünüyor.

Survivor'da yaşanan bu gelişmelerle birlikte heyecan doruktaydı. Takımlar arasındaki rekabetin arttığı ve yarışmacıların her zamankinden daha fazla mücadele ettiği bir hafta daha geride kaldı.