1 Mayıs tarihli bölümde eleme potasındaki yarışmacılar Yasin, Batuhan, Yunus Emre ve Sercan, zorlu düello oyununda karşı karşıya geldi. İşte detaylar:

YASİN, BATUHAN, YUNUS EMRE VE SERCAN ARASINDAKİ MÜCADELE

Survivor 2024 All Star'da 1 Mayıs tarihli bölümde eleme potasındaki heyecan doruktaydı. Yasin, Batuhan, Yunus Emre ve Sercan, adaya veda etmemek için mücadele etti.

DÜELLO SONUCUNDA KİM VEDA ETTİ?

Zorlu düello oyununda Yunus Emre-Sercan ve Batuhan-Yasin eşleşmeleri gerçekleşti. Mücadele sonucunda Survivor'a veda eden isim belli oldu. Heyecan dolu düelloda gösterdikleri performansla dikkat çeken yarışmacılardan biri, yarışmaya veda etmek zorunda kaldı.

En Hamarat Benim Çağla Uçar kim, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor (Puan durumu) En Hamarat Benim Çağla Uçar kim, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor (Puan durumu)

SURVİVOR 2024 ALL STAR'DA DEVAM EDEN HEYECAN

Survivor 2024 All Star, izleyicileri her hafta olduğu gibi bu hafta da ekran başına kilitledi. Yarışmacılar arasındaki çekişme ve mücadele, adrenalin dolu anlar yaşattı.

TAKİP EDİLMEYE DEVAM EDİYOR

TV8 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Survivor 2024 All Star, her hafta olduğu gibi bu hafta da heyecan dolu anlar yaşattı. Yarışmada yaşanan gelişmeleri takip etmek ve eleme potasındaki yarışmacıların kaderini öğrenmek için Survivor 2024 All Star'ı takip etmeye devam edebilirsiniz.