Survivor All Star 2024'ün bu haftasında gerilim dolu bir eleme heyecanı yaşandı. 24 Nisan Çarşamba gecesi haftanın elenen katılımcıları belli oldu. Eleme potasında bulunan dört üye, adadan ayrılmak için ellerinden gelenleri yaptı. Ancak programların süreleri ile birlikte rakipler arasındaki rekabet de giderek artıyor.

Survivor Elenen Berna 1

Bugün Survivor 4 Mayıs Tv8 yeni bölüm yayın akışında var mı, Survivor yeni fragmanında neler var? Bugün Survivor 4 Mayıs Tv8 yeni bölüm yayın akışında var mı, Survivor yeni fragmanında neler var?

SURVİVOR 24 NİSAN ELENEN ADAY KİM OLDU 

Kırmızı takımdan Aleyna ve Merve ile Mavi takımdan Berna ve Damla Can, eleme düellosunda karşı karşıya geldi. Bu haftanın eleme potasında yer alan güçlü rakipler arasında, kimin adaya veda edeceği büyük bir merak konusu oldu.

SURVİVOR DÜN AKŞAM DÜELLODA KİM KAZANDI 

Aleyna ve Damla Can arasındaki düello sonucunda 5-1'lik skorla galip gelen isim Damla Can oldu. Berna ve Merve arasındaki mücadelede ise 5-3'lük skorla galip gelen isim Merve oldu. Bu sonuçlarla birlikte Aleyna ve Merve adada kalmayı başardı. 

Survivor Elenen Berna 3

ALEYNA, BERNA'YI YENEREK SURVİVOR'A DEVAM DEDİ 

Finalde kalan Aleyna ve Berna, elenmemek için büyük bir mücadele verdiler. Ancak final karşılaşmasında 5-1'lik skorla galip gelen isim Aleyna oldu.

ELEME GECESİ ALEYNA-BERNA KAVGASI DÜELLOYA DAMGA VURDU

Düello sonrasında büyük bir kavga yaşandı! Seremonide, Berna'nın Aleyna hakkında söylediği sözler tartışmalara neden oldu. Berna, "Aleyna en az haz duyduğum kişi olduğu için onunla yarışmak beni mutlu etti" dedi. Bu, Aleyna'nın hırsını sözler daha da artırdı. Aleyna, büyük bir kararlılıkla düellonun galibi oldu. Ancak galibiyetin ardından Berna ile gerilim arttı ve kısa süreli bir mücadele yaşandı. Bu olay, adanın atmosferini bir hayli gerdi ve bunların arasında büyük bir şaşkınlık yarattı.

Survivor Elenen Berna 4

ELENEN BERNA'DAN VEDA KONUŞMASI 

Survivor All Star 2024 yarışmasında bu hafta veda eden isim Berna oldu. Berna, veda konuşmasında şu sözlerle ifade etti:

"Burada bulunmaktan çok büyük keyif aldım... Her şey mümkünmüş. Sakatsanız, bir şeyiniz varsa gerçekten dostunuzu kaybetmeyin... Kazasız belasız benden bu kadar. Mutluyum, gerçekten kendimden gurur duymak, herkese başarılar."