Survivor All Star 2024'de dün akşam heyecan dolu bir eleme gecesi yaşandı. Mavi Takım'dan Yasin ve Batuhan ile Kırmızı Takım'dan Yunus Emre ve Sercan arasında gerçekleşen eleme düellosu nefesleri kesti. Peki, Survivor Yasin elendi mi? İşte detaylar...

ELEME GECESİ HEYECANI

Dün akşamki eleme düellosunda final turunda, sakatlığına rağmen mücadele eden Yasin, zorlu bir mücadele sonucunda Yunus Emre'ye mağlup oldu. Yunus Emre, 6-4'lük skorla düello galibiyetini elde ederek adını bir sonraki haftaya yazdırdı. Böylece Yunus Emre, adaylık pozisyonundan kurtuldu ve adada kalmaya devam edecek.

Survivor’da elenen isim Aleyna mı oldu (17 Mayıs) Düelloda o isme karşı kaybetti Survivor’da elenen isim Aleyna mı oldu (17 Mayıs) Düelloda o isme karşı kaybetti

YASİN'İN DUYGUSAL VEDASI

Yasin ise Survivor'a veda eden isim oldu. Sakatlığına rağmen son ana kadar mücadele eden Yasin, duygusal bir veda konuşması yaptı. Kendi performansıyla ilgili açıklamalarda bulunan Yasin, diğer yarışmacılara da son bir ay çok dikkat etmeleri gerektiği uyarısında bulundu.

Yasin'in veda konuşması şöyle devam etti: "Sakat sakat 16-17 oyun oynadım. Böyle olmasını ben de istemezdim ama gerçekten ayağım gitmiyordu artık. Parkuru artık kendime ayıp nerdeyse olmasa yürüyerek geçektim. Ancak bu kadar oluyordu. Bugün Batuhan'ı tebrik ediyorum beni yendi. Yunus Emre'yi tebrik ediyorum o da beni yendi. 4-4'e geldi uzatmaya geldi. Ama 4-4'ten sonra artık bitişti. 4-3 öne geçmeme rağmen yine olmadı yani. Ayağım izin vermedi maalesef çok üzgünüm. Buradan arkadaşlarıma verebileceğim en büyük öneri son bir ay çok çok dikkat etsinler bu işin şakası yok. Son bir ay kalmış sakatlık demeden oynamanız gerekiyor ve çok dikkat etmeniz gerekiyor. Herkes hakkını helal etsin hepinizi çok seviyorum. Mavi takımımla zaten vedalaşacağım söyleyeceklerim bundan ibaret. Kendinize iyi bakın buraya kadarmış."

Survivor All Star 2024'de eleme gecesi bu şekilde sonuçlandı. Yasin'in veda etmesiyle birlikte, kalan yarışmacılar arasındaki rekabet daha da kızışacak gibi görünüyor. Heyecan dolu anların yaşandığı Survivor All Star 2024, yeni bölümleriyle hafta içi her akşam TV8'de izleyicilerle buluşmaya devam edecek.