Survivor All Star yarışmasının iddialı isimlerinden Yiğit Poyraz, bu sezon erken bir şekilde elenmesinin ardından sevgilisi Yasmin Erbil ile bir araya geldi. Geçtiğimiz günlerde bir davette görüntülenen çift, samimi açıklamalarda bulundu.

Survivor 14 Mayıs ikinci eleme adayı kim oldu? Survivor 14 Mayıs ikinci eleme adayı kim oldu?

SURVİVOR ALL STAR'DAN ERKEN ELENME

Survivor All Star'da mücadele eden Yiğit Poyraz, beklenmedik bir şekilde erken bir tarihte elendi. Özellikle eski futbolcu Sercan Yıldırım ve Hakan Hatipoğlu ile yaptığı düellolarda aldığı mağlubiyetlerle dikkat çekti. Elendikten sonra yaşadıklarını şu şekilde ifade etti: "Beynim yanmış durumda. Algılayamıyorum olup biteni. Hakan'ı tebrik ediyorum. Sercan beni darmaduman etti. Mental olarak son bir aydır kötü dönemden geçiyordum. Toparlamaya çalışıyordum kendimi, kafamı buraya odaklamaya çalışıyordum. En son çare olarak böyle bir ateşlenmeye, hırslanmaya, gerçek Survivor'ı, bu düelloyu tatmaya ihtiyacım vardı. Kendime olan güvenim tamdı ama olmadı. Büyük konuştum, büyük patladım."

YASMİN ERBİL İLE BİR ARAYA GELME

Yiğit Poyraz'ın sevgilisi Yasmin Erbil, Dominik'ten yeni gelen erkek arkadaşıyla bir davette görüntülendi. Poyraz, Yasmin'i çok özlediğini belirterek, "Aşk ağır bastı" dedi. Yasmin Erbil ise Yiğit'in erken elenmesine şaşırdığını ve sonuna kadar kalacağını düşündüğünü ancak dönmesinden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

662F4F1B0F61A69C22Aab70D

Bu açıklamalarla, Yiğit Poyraz ve Yasmin Erbil'in aşk dolu bir buluşma yaşadığı ve birbirlerine olan sevgilerinin devam ettiği ortaya çıktı.